Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 2844 din 17 decembrie 2007

privind acreditarea unitatii de invatamant preuniversitar particular Scoala „Elf" din Cluj-Napoca

ACT EMIS DE: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 13 din 8 ianuarie 2008Având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 75/2005 privind asigurarea calităţii educaţiei, aprobată cu modificări prin Legea nr. 87/2006, cu modificările ulterioare,

ţinând cont de dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 1.258/2005 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Preuniversitar (ARACIP), cu modificările ulterioare,

luând în considerare dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 22/2007 pentru aprobarea Metodologiei de evaluare instituţională în vederea autorizării, acreditării şi evaluării periodice a organizaţiilor furnizoare de educaţie,

având în vederea prevederile Hotărârii Guvernului nr. 21/2007 privind aprobarea Standardelor de autorizare de funcţionare provizorie a unităţilor de învăţământ preuniversitar, precum şi a Standardelor de acreditare şi de evaluare periodică a unităţilor de învăţământ preuniversitar,

luând în considerare Hotărârea Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Preuniversitar nr. 19 din 22 noiembrie 2007 privind propunerea de acordare/neacordare a autorizaţiei de funcţionare provizorie, respectiv a acreditării pentru unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular evaluate în perioada septembrie-noiembrie 2007,

în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 366/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, cu modificările şi completările ulterioare,

ministrul educaţiei, cercetării şi tineretului emite prezentul ordin.

Art. 1. - Se acreditează unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca, pentru nivelul de învăţământ primar, cu sediul în localitatea Cluj-Napoca, str. Pascaly nr. 2-4, judeţul Cluj.

Art. 2. - Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca, acreditată potrivit art. 1, este persoană juridică de drept privat şi de interes public, parte a sistemului naţional de învăţământ, şi beneficiază de toate drepturile şi obligaţiile prevăzute de lege, începând cu anul şcolar 2008-2009.

Art. 3. - (1) Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca dispune de patrimoniu propriu, care nu poate fi înstrăinat sau diminuat şi care va fi utilizat numai în interesul învăţământului.

(2) In cazul desfiinţării unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca, destinaţia patrimoniului acesteia se stabileşte conform legii.

Art. 4. - Personalul didactic şi nedidactic din unitatea de învăţământ autorizată se preia la unitatea de învăţământ preuniversitar  particular acreditată  Şcoala  „Elf"  din Cluj-Napoca, începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin.

Art. 5. - Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca are dreptul de a organiza examene de absolvire şi poate gestiona şi elibera acte de studii, recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Art. 6. - Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca este monitorizată şi controlată periodic de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Cluj, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acreditării.

Art. 7. - Fundaţia „Ţăndărică" din Cluj-Napoca, unitatea de învăţământ preuniversitar particular acreditată Şcoala „Elf" din Cluj-Napoca, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Preuniversitar, respectiv Inspectoratul Şcolar al Judeţului Cluj vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 8. - Prevederile prezentului ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul educaţiei, cercetării şi tineretului,

Cristian Mihai Adomnitei


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 2844/2007

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 2844 din 2007
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 2844/2007
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu