Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 206 din 29 iunie 2001

pentru aprobarea Normelor privind preluarea, depozitarea si valorificarea redeventei/arendei incasate in natura, cuvenita statului, reprezentat prin Agentia Domeniilor Statului

ACT EMIS DE:                MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 136 din 21 februarie 2002


SmartCity3


    Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
    in temeiul prevederilor Hotararii Guvernului nr. 12/2001 privind infiintarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, cu modificarile ulterioare,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    (1) In vederea asigurarii incasarii operative si a eliminarii riscului de neplata a redeventei/arendei de catre societatile comerciale agricole ce detin in concesiune/arenda terenuri agricole proprietate publica si privata a statului, se imputerniceste Agentia Domeniilor Statului sa prevada in contractele de concesionare clauze exprese privind plata, respectiv incasarea in natura a redeventei/arendei prevazute in contract.
    (2) Se imputerniceste secretarul de stat pentru politici si strategii agricole din Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor sa avizeze mandatele speciale emise de Agentia Domeniilor Statului pentru valorificarea cantitatilor de produse preluate cu titlu de redeventa/arenda.
    Art. 2
    Se aproba Normele privind preluarea, depozitarea si valorificarea redeventei/arendei incasate in natura, cuvenita statului, reprezentat prin Agentia Domeniilor Statului, in temeiul prevederilor Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, prevazute in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 3
    Secretarul de stat pentru politici si strategii agricole din Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, Agentia Domeniilor Statului si Societatea Nationala a Produselor Agricole - S.A. vor aduce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 4
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

            Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
                               Ilie Sarbu

    ANEXA 1

                               NORME
privind preluarea, depozitarea si valorificarea redeventei/arendei incasate in natura, cuvenita statului, reprezentat prin Agentia Domeniilor Statului

    Art. 1
    In vederea asigurarii incasarii operative si a eliminarii riscului de neplata a redeventei/arendei de catre societatile comerciale agricole ce detin in concesiune/arenda terenuri agricole proprietate publica si privata a statului, Agentia Domeniilor Statului (A.D.S.) este imputernicita sa prevada in contractele de concesionare clauze exprese privind plata, respectiv incasarea in natura a redeventei/arendei prevazute in contract.
    Art. 2
    Lista cuprinzand societatile comerciale agricole care pot plati redeventa/arenda in natura, precum si cantitatile aferente ce urmeaza sa fie preluate se stabilesc anual de catre A.D.S. conform anexei nr. 1 la prezentele norme.
    Art. 3
    (1) Pentru preluarea, depozitarea si valorificarea stocurilor de produse reprezentand redeventa/arenda platita in natura in conditiile prezentelor norme, A.D.S. incheie contract de mandat cu Societatea Nationala a Produselor Agricole - S.A. (S.N.P.A. - S.A.), ca societate autorizata sa presteze aceste activitati.
    (2) Contractul de mandat tip este prezentat in anexa nr. 2 la prezentele norme.
    Art. 4
    (1) Pentru preluarea stocurilor de produse agricole S.N.P.A. - S.A. incheie cu societati de depozitare autorizate contracte/conventii de depozitare prin negociere directa, dar numai la pretul pietei.
    (2) Preluarea in natura a redeventei se face la parametrii STAS, corespunzatori fiecarui produs.
    (3) Preluarea se efectueaza in conditii loco depozit (siloz, magazie, alte spatii special amenajate etc.).
    (4) Pentru cantitatile preluate S.N.P.A. - S.A. incheie cu societatile de depozitare, in contul A.D.S., proces-verbal de custodie conform anexei nr. 6 la prezentele norme.
    (5) Receptia cantitativa si calitativa a produselor preluate in natura in contul redeventei/arendei se executa cu aparatura si personal autorizat, in conditii de laborator, conform standardelor in vigoare.
    (6) Documentele de preluare, depozitare si receptionare a produselor respective vor purta in mod obligatoriu mentiunea "proprietate A.D.S.".
    (7) Dupa preluarea si receptionarea produselor se elibereaza certificatul de depozit pe numele A.D.S.
    Art. 5
    (1) S.N.P.A. - S.A., conform mandatului primit, notifica concesionarii/arendasii cu privire la locul si conditiile preluarii stocurilor de produse agricole, in limitele stabilite de A.D.S., in contul redeventei/arendei datorate.
    (2) S.N.P.A. - S.A. transmite lunar catre A.D.S., pana la data de 5 a lunii in curs pentru luna anterioara, situatia privind stocurile preluate la parametrii STAS, pe societati, potrivit anexei nr. 3 la prezentele norme.
    (3) La termenele stabilite in contractele de concesionare A.D.S., in baza situatiilor transmise de S.N.P.A. - S.A. si a documentelor primare care atesta predarea/preluarea in natura a redeventei/arendei datorate de fiecare concesionar, va inregistra indeplinirea obligatiei de plata a redeventei.
    (4) Nerespectarea de catre concesionar a termenului de plata sau a cuantumului redeventei/arendei atrage calcularea de penalitati de intarziere pentru cantitatile nepreluate.
    (5) In situatia achitarii unei cantitati suplimentare fata de cuantumul redeventei/arendei datorate, aceasta se considera de catre A.D.S. ca o plata in avans in contul urmatoarei redevente/arende datorate.
    Art. 6
    (1) In executarea operatiunilor aferente mandatului primit S.N.P.A. - S.A. poate efectua cheltuielile prevazute la art. 13 alin. (3) lit. l) si m) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 626/2001, la care se adauga cheltuielile proprii ale S.N.P.A. - S.A.
    (2) Lunar A.D.S. vireaza in contul S.N.P.A. - S.A. contravaloarea cheltuielilor prevazute la alin. (1) sau autorizeaza S.N.P.A. - S.A. sa le retina din contul special deschis pentru derularea acestor operatiuni.
    Art. 7
    (1) Valorificarea stocurilor de produse preluate de S.N.P.A. - S.A. se va face numai la dispozitia scrisa a A.D.S., data in baza aprobarii Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor (M.A.A.P.), referitoare la pretul minim de valorificare, destinatia, termenele si la conditiile de efectuare a vanzarii.
    (2) Sumele rezultate din valorificarea stocurilor aferente redeventei/arendei incasate in natura se evidentiaza de catre S.N.P.A. - S.A. intr-un cont special, deschis exclusiv pentru aceste operatiuni, si se vireaza catre A.D.S. la cererea acesteia.
    Art. 8
    (1) Agentii economici detinatori ai spatiilor de depozitare, in baza contractelor de prestari de servicii incheiate si a tarifelor negociate cu S.N.P.A. - S.A., intocmesc lunar decontul justificativ privind achitarea cheltuielilor de depozitare, conform anexei nr. 4 la prezentele norme.
    (2) S.N.P.A. - S.A. intocmeste decontul justificativ centralizator, care cuprinde suma cheltuielilor de depozitare solicitate de unitatile de depozitare la care se adauga cheltuielile proprii lunare ale S.N.P.A. - S.A., generate de executarea contractului de mandat, conform anexei nr. 5 la prezentele norme.
    (3) Cererea de alimentare a contului S.N.P.A. - S.A. se ataseaza la decontul justificativ centralizator si se depune la A.D.S. pana la data de 5 a fiecarei luni pentru luna anterioara.
    (4) A.D.S. verifica decontul justificativ centralizator si dispune efectuarea platii in contul S.N.P.A. - S.A. in termen de 5 zile calendaristice de la primirea decontului sau efectuarea de catre S.N.P.A. - S.A. a platilor direct din contul sau special deschis pentru derularea incasarilor cuvenite A.D.S. din valorificarea redeventei/arendei.
    Art. 9
    (1) Dobanda bonificata de banca la contul special se cuvine A.D.S.
    (2) Din dobanda bonificata de banca la contul special S.N.P.A. - S.A. retine suma corespunzatoare comisioanelor bancare. In situatia in care comisioanele bancare sunt mai mari decat dobanda bonificata, diferenta se recupereaza din sumele existente in contul special.
    Art. 10
    Pentru aducerea la indeplinire a prezentelor norme M.A.A.P. si A.D.S. vor intreprinde masuri pentru viabilizarea activitatii S.N.P.A. - S.A., in concordanta cu prevederile legale referitoare la obiectul de activitate autorizat al acesteia si cu cerintele mandatului incredintat, dupa cum urmeaza:
    a) M.A.A.P. va asigura infrastructura si logistica necesare functionarii S.N.P.A. - S.A. in termen de 15 zile de la aprobarea prezentelor norme;
    b) M.A.A.P. va reglementa prin protocol preluarea, pana la privatizare, a unor societati comerciale care au ca obiect de activitate preluarea, conditionarea, depozitarea, pastrarea si valorificarea cerealelor si semintelor oleaginoase;
    c) A.D.S. va acorda S.N.P.A. - S.A. un avans din cheltuielile ocazionate de executarea mandatului, in termen de 5 zile de la aprobarea prezentelor norme;
    d) A.D.S. va intocmi acte aditionale la contractele de concesiune incheiate privind plata redeventei/arendei aferente anilor 2000 si 2001, prin care se va include si modalitatea de plata in natura a acesteia.

    ANEXA 1
    la norme

                                LISTA
cuprinzand societatile comerciale care pot plati redeventa/arenda in natura

                                                                      - tone -
 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Societatea comerciala|Judetul|Nr. contractului|Redeventa/arenda datorata |
|crt.|(concesionar/arendas)|       | de concesiune/ |                          |
|    |                     |       |     arenda     |__________________________|
|    |                     |       |                |restanta | curenta | total|
|____|_____________________|_______|________________|_________|_________|______|
|____|_____________________|_______|________________|_________|_________|______|
|____|_____________________|_______|________________|_________|_________|______|

    ANEXA 2
    la norme

                             CONTRACT DE MANDAT

    I. Partile contractante
    Intre:
    1. Agentia Domeniilor Statului, cu sediul in municipiul Bucuresti, bd Carol I nr. 17, sectorul 2, avand contul nr. ........................, deschis la ............................, reprezentata prin ..............................., director general, si prin ..........................................., director economic, in calitate de mandant; si
    2. Societatea Nationala a Produselor Agricole - S.A., cu sediul in municipiul Bucuresti, bd Carol I nr. 17, sectorul 2, inregistrata la registrul comertului sub nr. ................., avand contul nr. ................, deschis la ...................., reprezentata prin ..........................., director general, si prin ...................., director economic, in calitate de mandatar

    II. Obiectul contractului
    Art. 1
    Prezentul contract are ca obiect stabilirea obligatiilor partilor contractante privind preluarea redeventei/arendei in natura.
    Art. 2
    Mandantul imputerniceste mandatarul sa preia, sa depoziteze si sa valorifice redeventa/arenda preluata in natura - in echivalent cereale, plante tehnice sau seminte oleaginoase, la parametrii STAS corespunzatori fiecarui produs.
    Art. 3
    Conditiile de preluare a cerealelor, plantelor tehnice sau semintelor oleaginoase sunt loco depozit (siloz, magazie, alte spatii amenajate).
    Art. 4
    Pretul de inregistrare al produselor, in conditii STAS, calculat la indicii de calitate specifici, se comunica de catre A.D.S.
    Art. 5
    Conditiile de vanzare a produselor preluate in contul redeventei/arendei sunt loco depozitul agentilor economici care detin spatii special amenajate pentru depozitarea cerealelor, plantelor tehnice sau semintelor oleaginoase. Se considera spatii special amenajate de depozitare a cerealelor, plantelor tehnice sau semintelor oleaginoase urmatoarele tipuri de spatii: silozuri, magazii si soproane multifunctionale amenajate pentru depozitarea respectivelor produse.
    Art. 6
    Pretul minim de valorificare a produselor preluate in conditiile prezentului contract de mandat va fi stabilit prin mandat special al A.D.S., emis cu avizul M.A.A.P.
    Art. 7
    Contravaloarea cheltuielilor prevazute la art. 6 din Normele metodologice privind preluarea, depozitarea si valorificarea redeventei/arendei incasate in natura se pune la dispozitie mandatarului de catre mandant pe baza de tarif negociat:
    - cheltuieli de depozitare si pastrare (de stocare) maximum ................ lei/tona/zi;
    - alte cheltuieli aferente contractului de mandat, conform prevederilor Normelor ............................;
    - cheltuieli S.N.P.A. - S.A. ............................................. .

    III. Obligatiile mandantului
    Art. 8
    Sa puna la dispozitie mandatarului situatia privind redeventa/arenda de recuperat in natura (curenta si restanta) pe societati concesionare/arendas, precum si clauzele contractului de concesionare/arendare ce concura la legalitatea recuperarii debitelor.
    Art. 9
    Sa puna la dispozitie mandatarului, la termen, sumele necesare decontarii cheltuielilor pentru prestari de servicii, in conformitate cu prevederile art. 7.
    Art. 10
    Sa acorde mandat special pentru valorificare si alte instructiuni legate de realizarea mandatului.

    IV. Obligatiile mandatarului
    Art. 11
    Sa preia de la unitatile mentionate in anexa nr. 1 la norme redeventa/arenda datorata in natura, in conditiile prevazute in prezentul contract.
    Art. 12
    Sa urmareasca receptionarea cantitativa si calitativa a cerealelor, plantelor tehnice sau semintelor oleaginoase preluate, cu aplicarea normelor si standardelor in vigoare.
    Art. 13
    Documentele de preluare si depozitare, intocmite pentru cantitatile de produse preluate, vor purta in mod obligatoriu mentiunea "......................
                                                          (denumirea produsului)
proprietatea A.D.S.".
    Art. 14
    Sa urmareasca intocmirea corecta a facturilor in baza documentelor justificative de preluare si depozitare a produselor (BCAR, BRP etc.).
    Art. 15
    La cererea mandantului, sa puna la dispozitie acestuia documentele financiar-contabile in vederea verificarii platilor efectuate catre prestatorii de servicii, precum si facturile pentru valorificarea produselor.
    Art. 16
    Sa efectueze la cererea A.D.S. restituirea sumelor neutilizate si sa vireze sumele obtinute din vanzarea produselor.

    V. Clauze finale
    Art. 17
    Partile contractante convin ca litigiile intervenite intre ele sa se solutioneze de regula pe cale amiabila, iar in cazul in care nu pot ajunge la un acord, pe cale judecatoreasca.
    Art. 18
    Forta majora apara de raspundere partea care o invoca, in conditiile legii.
    Art. 19
    Prezentul contract de mandat s-a incheiat in doua exemplare, cate unul pentru fiecare dintre partile contractante, intrand in vigoare la data semnarii, si este valabil pana la ............. .

                  Mandant                              Mandatar
             Director general,                     Director general,
           ....................                  ....................
            Director economic,                    Director economic,
           ....................                  ....................
            Consilier juridic,                    Consilier juridic,
           ....................                  ....................

    ANEXA 3
    la norme

    Societatea Comerciala .........................
    ...............................................
    Judetul .......................................

                                SITUATIA
privind stocurile preluate in perioada ...................... de la Societatea Comerciala ..............., judetul ................

                                             - tone -
 _____________________________________________________
|Nr.  |  Produsul  |        Perioada preluarii        |
|crt. |            |__________________________________|
|     |            |  1 - 10  |  11 - 20  |  21 - 31  |
|_____|____________|__________|___________|___________|
| 1.  | - grau     |          |           |           |
| 2.  | - orz      |          |           |           |
| ... | - ...      |          |           |           |
|_____|____________|__________|___________|___________|

    ANEXA 4
    la norme

    Denumirea agentului economic detinator al spatiului
    de depozitare .....................................
    Sediul ............................................
    Codul fiscal ......................................
    Nr. de inregistrare in registrul comertului .......
    Contul nr. ........................................
    Banca .............................................

    Societatea Nationala a Produselor Agricole - S.A.
    Se incadreaza in tariful negociat cu Agentia Domeniilor Statului, potrivit contractului de mandat nr. ............/2001.

    Verificat realitatea datelor si aprobat pentru decontare,

            Director general,       Director economic,
          .....................   ......................

                              DECONT JUSTIFICATIV
privind achitarea cheltuielilor de depozitare a ....................
 ______________________________________________________________________________
|Nr. |     Specificatie        |   U.M.   |        Tipul de spatii de          |
|crt.|                         |          |       depozitare/pastrare          |
|    |                         |          |____________________________________|
|    |                         |          |siloz| magazie|    sopron     |total|
|    |                         |          |     |        |multifunctional|     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
| 0  |           A             |    B     |  1  |   2    |       3       |  4  |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|1.  | Cantitatea:             | tone     |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|1.1.| receptionata            | tone     |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|1.2.| depozitata              | tone     |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|1.3.| livrata agentilor       | tone     |     |        |               |     |
|    | economici               |          |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|2.  | Numarul mediu de zile   | zile     |     |        |               |     |
|    | de depozitare           |          |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|3.  | Tariful negociat pentru:|          |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|3.1.| depozitare              | lei/tona/|     |        |               |     |
|    |                         | zi       |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|4.  | Suma de platit - total, | lei      |     |        |               |     |
|    | din care pentru:        |          |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|
|4.1.| depozitare              | lei      |     |        |               |     |
|____|_________________________|__________|_____|________|_______________|_____|

       Director general,             Director economic (contabil-sef),
    .......................         ...................................
     (numele si prenumele)                (numele si prenumele)

    ANEXA 5
    la norme

    SOCIETATEA NATIONALa A PRODUSELOR AGRICOLE - S.A.
    Sediul .........................................
    Codul fiscal ...................................
    Nr. de inregistrare in registrul comertului ......
    Contul nr. .....................................
    Banca ..........................................

                                                       Se aproba.
                                              Agentia Domeniilor Statului

                    DECONT JUSTIFICATIV CENTRALIZATOR
privind achitarea cheltuielilor de depozitare aferente cantitatilor ............
 __________________________________________________________________
| Nr. |           Specificatie             |     U.M.    |         |
| crt.|                                    |             |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
|     |              A                     |      B      |    C    |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 1.  | Cantitatea:             | tone        |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 1.1.| receptionata                       | tone        |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 1.2.| depozitata                         | tone        |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 1.3.| livrata agentilor economici        | tone        |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 2.  | Numarul mediu de zile de depozitare| zile        |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 3.  | Tariful negociat pentru:           |             |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 3.1.| depozitare                         | lei/tona/zi |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 4.  | Suma de platit - total,            | lei         |         |
|     | din care pentru:                   |             |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 4.1.| depozitare                         | lei         |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|
| 4.2.| cheltuieli S.N.P.A. - S.A.         | lei         |         |
|_____|____________________________________|_____________|_________|

       Director general,             Director economic (contabil-sef),
   .......................          ...................................
    (numele si prenumele)                 (numele si prenumele)

    ANEXA 6
    la norme

                       PROCES-VERBAL DE CUSTODIE (DEPOZIT)

    Societatea Comerciala ................................., cu sediul in localitatea .................., str. ....................... nr. ............., judetul ............................, inregistrata la registrul comertului sub nr. J ......../......../.........., codul fiscal nr. ........................., telefon ..............., fax ..................., cont curent ................., deschis la Banca .............................., reprezentata legal prin domnul/doamna ........................., avand functia de ....................., si domnul/doamna ..................., avand functia de ........................, in calitate de prestator de servicii (depozitar),
    si
    Societatea Comerciala (asociatie agricola, producator agricol) ..........................................., cu sediul/domiciliul in localitatea ....................., str. ..................... nr. ....., bl. ...., sc. ...., ap. ..., judetul ..........., inregistrata la registrul comertului sub nr. J ...../....../....../act de identitate seria ........... nr. .............., eliberat de ......................... la data de .................., cod fiscal/C.N.P. nr. .................., telefon .........., fax ................, cont curent ........................, deschis la Banca ........................, reprezentata legal prin domnul/doamna ..................................., avand functia de ..............., si domnul/doamna ....................., avand functia de .............................., in calitate de beneficiar (deponent).
    Depozitarul a receptionat de  la deponent cantitatea de ............. tone .................... (grau, porumb, floarea-soarelui etc.) la urmatorii indici calitativi:
    - ........................................................
    - ........................................................
    - ........................................................
    - ........................................................
    - ........................................................
    Produsele se depoziteaza in spatiile depozitarului din Baza de receptie ........................... .
    Cantitatea de produse mentionata mai sus reprezinta obligatii de plata pe care deponentul le are fata de Agentia Domeniilor Statului, redeventa pentru perioada ................................................... .
    Prezentul depozit se constituie in contul si pe seama Agentiei Domeniilor Statului.
    Depozitarul executa prestari de servicii constand in receptia cantitativa si calitativa, conditionarea, depozitarea, conservarea in conditii corespunzatoare si incarcarea la livrare a cantitatilor de produse ce fac obiectul custodiei; va livra produsele depozitate numai pe baza dispozitiei scrise a Agentiei Domeniilor Statului, in limita capacitatilor de livrare.
    Incheiat astazi, ................, la Baza de receptie ...................., in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte.

       Prestator (depozitar),          Beneficiar (deponent),
      .......................         ........................

  Director general,  Director economic,   Director general,   Director economic,
 .................. .................... ................... ...................
 .................. .................... ................... ...................

                  L.S.                                     L.S.



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 206/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 206 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 206/2001
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu