E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 154 din 14 mai 2004

privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 85/2003 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritatile administratiei publice si institutiile publice

ACT EMIS DE: PARLAMENT

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 451 din 20 mai 2004


SmartCity3


    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

    ARTICOL UNIC
    Se aproba Ordonanta Guvernului nr. 85 din 28 august 2003 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritatile administratiei publice si institutiile publice, adoptata in temeiul art. 1 pct. III.1 din Legea nr. 279/2003 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 621 din 30 august 2003, cu urmatoarele modificari si completari:
    1. La articolul I, inaintea punctului 1 se introduce un punct nou cu urmatorul cuprins:
    "Alineatul (2) al articolului 1 va avea urmatorul cuprins:
    <<(2) Normativele de cheltuieli privesc: actiunile de protocol; dotarea cu autoturisme si consumul de carburanti, precum si costurile pentru convorbiri telefonice.>>"
    2. La articolul I, dupa punctul 1 se introduc punctele 1^1, 1^2, 1^3 si 1^4, cu urmatorul cuprins:
    "1^1. Articolul 3 se abroga.
    1^2. Alineatul (1) al articolului 5 va avea urmatorul cuprins:
    <<Art. 5
    (1) Ministerele, celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutiile publice din subordinea acestora aplica normativele de cheltuieli pentru dotarea cu autoturisme si pentru consumul de carburanti, prevazute in anexa nr. 3, cu incadrarea in cheltuielile bugetare aprobate.>>
    1^3. La articolul 5, dupa alineatul (1) se introduce alineatul (1^1) cu urmatorul cuprins:
    <<(1^1) Normativele de cheltuieli pentru dotarea cu autoturisme se aplica si consiliilor locale si consiliilor judetene.>>
    1^4. Alineatul (6) al articolului 5 va avea urmatorul cuprins:
    <<(6) Institutiile publice, cu exceptia Administratiei Prezidentiale, Parlamentului Romaniei, Curtii Constitutionale, Serviciului de Informatii Externe, Ministerului Afacerilor Externe - pentru activitatea de exterior, Ministerului Administratiei si Internelor - pentru activitati operative, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Protectie si Paza si Directiei Generale de Informatii a Armatei, vor achizitiona autoturisme numai din productia interna.>>"
    3. La articolul I, dupa punctul 2 se introduce punctul 2^1 cu urmatorul cuprins:
    "2^1. Alineatul (2) al articolului 7 va avea urmatorul cuprins:
    <<(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica autoritatilor administratiei publice si institutiilor publice prevazute la art. 1 alin. (3) si (4), Ministerului Afacerilor Externe si misiunilor diplomatice ale Romaniei, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale de Presa ROMPRES, Centrului National pentru Programul de Formare Profesionala "Leonardo da Vinci", Agentiei Nationale "Socrates", precum si consiliilor locale si judetene.>>"
    4. La articolul I, punctul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "3. Anexa nr. 1 se abroga."
    5. La articolul I, dupa punctul 3 se introduce punctul 4 cu urmatorul cuprins:
    "4. La anexa nr. 3 punctul II, liniutele 4 si 5 se abroga."
    6. La articolul I, dupa punctul 4 se introduce punctul 5 cu urmatorul cuprins:
    "5. La anexa nr. 3 punctul II, liniuta a 6-a va avea urmatorul cuprins:
    <<- alte institutii publice.>>"
    7. Articolul II va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 2
    Ordonanta Guvernului nr. 80/2001, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 542 din 1 septembrie 2001, aprobata cu modificari prin Legea nr. 247/2002, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 304 din 9 mai 2002, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu cele aduse prin prezenta ordonanta si prin legea de aprobare a acesteia, va fi republicata, dandu-se textelor o noua numerotare."

    Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 8 aprilie 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                           PRESEDINTELE SENATUI
                              NICOLAE VACAROIU

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 27 aprilie 2004, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                   p. PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR,
                             VIOREL HREBENCIUCSmartCity5

COMENTARII la Legea 154/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 154 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu