E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

Hotărârea Nr.575 din 30.07.2013

pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, precum şi a unor acte normative
ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 501 din 08 august 2013SmartCity1


În temeiul
art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor, precum şi al art. 5 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile şi instituţiile publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 274/2002, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre. Art. I. - Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 116 din 22 februarie 2010, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:1. La articolul 9, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
(2) Numărul maxim de posturi este de 139, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului. 2. La articolul 19, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
(2) Ministerul Culturii are, de asemenea, în dotare, pentru activităţile sale specifice, două autoturisme şi două autoturisme de teren, cu un consum ce se stabileşte potrivit reglementărilor în vigoare, în limita prevederilor bugetare. 3. Anexa nr. 1 „Structura organizatorică a Ministerului Culturii“ se înlocuieşte cu anexa la prezenta hotărâre.4. La anexa nr. 2, la punctul I, nota din final va avea următorul cuprins:NOTĂ: Unităţile prevăzute la nr. crt. 1-3 pot utiliza un număr maxim de 394 de posturi. 5. La anexa nr. 2, la punctul II, nota din final va avea următorul cuprins:NOTĂ: Unităţile prevăzute la nr. crt. 1-45 pot utiliza un număr maxim de 5.635 de posturi. 6. La anexa nr. 2, la punctul IV, numărul curent 6 se abrogă. Articolul II
(1) Regulamentul de organizare şi funcţionare a Ministerului Culturii se modifică prin ordin al ministrului culturii, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
(2) Încadrarea personalului în numărul maxim de posturi aprobat şi în noua structură organizatorică prevăzută în anexa nr. 1 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare, se aprobă prin ordin al ministrului culturii, în termenele şi cu respectarea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru fiecare categorie de personal.
(3) Aplicarea procedurilor prevăzute de
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor se realizează în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri. Articolul IIILa data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, următoarele acte normative se modifică după cum urmează: 1. Alineatul (2) al articolului 3 din Hotărârea Guvernului nr. 1.438/2002 privind înfiinţarea Muzeului Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 929 din data de 18 decembrie 2002, cu modificările ulterioare, va avea următorul cuprins:
(2) Numărul de posturi pentru muzeu se stabileşte cu încadrarea în numărul maxim de posturi prevăzut în nota de la pct. II din anexa nr. 2 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare. 2. Alineatul (2) al articolului 3 din Hotărârea Guvernului nr. 728/2003 privind înfiinţarea Muzeului de Artă „Vasile Grigore - pictor şi colecţionar“, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 473 din data de 2 iulie 2003, va avea următorul cuprins:
(2) Numărul de posturi pentru Muzeul de Artă «Vasile Grigore - pictor şi colecţionar» se stabileşte cu încadrarea în numărul maxim de posturi prevăzut în nota de la pct. II din anexa nr. 2 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare. 3. Alineatul (2) al articolului 3 din Hotărârea Guvernului nr. 1.123/2004 privind înfiinţarea Centrului Naţional al Dansului Bucureşti, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 680 din data de 28 iulie 2004, cu modificările ulterioare, va avea următorul cuprins:
(2) Numărul de posturi pentru Centru se stabileşte cu încadrarea în numărul maxim de posturi prevăzut în nota de la pct. II din anexa nr. 2 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare. 4. Alineatul (2) al articolului 7 din Hotărârea Guvernului nr. 802/2005 privind organizarea şi funcţionarea Administraţiei Fondului Cultural Naţional, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 697 din data de 3 august 2005, cu modificările ulterioare, va avea următorul cuprins:
(2) Numărul de posturi al Administraţiei se stabileşte cu încadrarea în numărul maxim de posturi prevăzut în nota de la pct. II din anexa nr. 2 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii, cu modificările şi completările ulterioare. 5. Alineatul (2) al articolului 7 din Hotărârea Guvernului nr. 803/2005 privind stabilirea unor măsuri pentru organizarea şi funcţionarea Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 696 din data de 2 august 2005, cu modificările şi completările ulterioare, se abrogă. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA Contrasemnează: Ministrul culturii, Daniel-Constantin Barbu p. Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Shhaideh Sevil, secretar de stat Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice, Daniel Chiţoiu Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea Ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice, Mariana Câmpeanu
ANEXĂ^(Anexa nr. 1 la
Hotărârea Guvernului nr. 90/2010) STRUCTURA ORGANIZATORICĂ a Ministerului Culturii Numărul maxim de posturi: 139 (exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului)


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 575/2013

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 575 din 2013
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu