Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 692 din 29 octombrie 1992

pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan, cu privire la comert si cooperare tehnico-stiintifica si a Protocolului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan cu privire la schimburile de marfuri si platile pe anul 1992

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 300 din 24 noiembrie 1992


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    ARTICOL UNIC
    Se aproba Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan cu privire la comert si cooperare tehnico-stiintifica si Protocolul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan cu privire la schimburile de marfuri si platile pe anul 1992, incheiate la Bucuresti la 18 septembrie 1992.

              PRIM-MINISTRU
              THEODOR STOLOJAN

                      Contrasemneaza:
                      p. Ministrul comertului si turismului,
                      Napoleon Pop,
                      secretar de stat

                      Ministrul afacerilor externe,
                      Adrian Nastase

                           ACORD
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan cu privire la comert si cooperare tehnico-stiintifica

    Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan, numite in cele ce urmeaza parti contractante,
    in scopul consolidarii prieteniei si colaborarii intre cele doua tari si dezvoltarii relatiilor comercial-economice bilaterale,
    pornind de la principiile egalitatii in drepturi si avantajului reciproc si de la alte principii ale dreptului international,
    dorind sa creeze bazele juridico-contractuale in vederea folosirii mai eficiente a posibilitatilor economice si comerciale ale ambelor parti contractante,
    au convenit asupra celor ce urmeaza:

    Art. 1
    Partile contractante vor lua toate masurile necesare pentru a sprijini dezvoltarea relatiilor comercial-economice reciproc avantajoase, stabile si pe termen lung intre Romania si Republica Kirgizstan si vor crea in acest scop conditii favorabile.
    Art. 2
    Participantii partilor contractante la relatiile economice externe se vor conduce, in colaborarea reciproca, dupa principiile adoptate in practica financiara si comertul international, si de la 1 ianuarie 1992 vor trece la decontari si plati in valuta liber convertibila, in conformitate cu reglementarile valabile in statele lor, precum si in oricare din formele adoptate in practica bancara internationala, cu respectarea echilibrului balantei de plati.
    Preturile marfurilor si serviciilor, care fac obiectul prezentului acord, se vor conveni pe baza preturilor de pe pietele internationale de referinta pentru produse si servicii similare din punct de vedere tehnic si calitativ.
    Art. 3
    Tranzactiile comerciale in cadrul prezentului acord vor fi efectuate pe baza de contracte incheiate intre persoane fizice si/sau juridice din Romania si Republica Kirgizstan, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in fiecare tara. Subiectii economici pot incheia contracte pentru livrari de marfuri si prestari de servicii pentru orice nomenclator si in orice volume. Nomenclatorul celor mai importante marfuri si servicii, pentru fiecare an urmator, poate fi convenit si precizat prin protocoale anuale ce se incheie pe baza prezentului acord.
    Art. 4
    Partile contractante vor inlesni tranzitul pe teritoriul statelor lor al marfurilor participantilor romani si, respectiv, kirgizi la relatiile economice externe in terte tari sau din tarile terte.
    Art. 5
    Bancile imputernicite ale Romaniei si Republicii Kirgizstan vor stabili de comun acord modalitatea tehnica de deservire bancara a operatiunilor economice externe decurgind din prezentul acord.
    Art. 6
    In scopul asigurarii unor conditii reciproc-avantajoase pentru dezvoltarea colaborarii comercial-economice, partile contractante isi acorda una celeilalte regimul natiunii celei mai favorizate.
    Aceasta prevedere nu se extinde asupra:
    1. avantajelor acordate sau care pot fi acordate in viitor de catre una din partile contractante altor tari, in scopul facilitarii comertului de granita si riveran;
    2. avantajelor decurgind din participarea uneia dintre partile contractante, in prezent sau in viitor, la uniuni vamale si zone de comert liber.
    Art. 7
    Partile contractante vor contribui la adincirea colaborarii economice si tehnico-stiintifice. Directiile unei asemenea colaborari, pe linga comertul reciproc, vor cuprinde extinderea cooperarii in productie, crearea de intreprinderi comune, uniuni si organizatii internationale, dezvoltarea turismului, precum si introducerea altor forme moderne de colaborare utilizate in economia mondiala.
    Problemele protectiei investitiilor reciproce si ale evitarii dublei impuneri vor fi reglementate ulterior prin acorduri corespunzatoare intre organele de resort ale Romaniei si Republicii Kirgizstan.
    Art. 8
    In comertul reciproc, pentru evaluarea calitatii produselor, vor fi folosite standardele nationale ale ambelor tari sau standardele internationale si europene (ISO, MEK, SEN/SENELEK) in conformitate cu clauzele contractelor incheiate intre agentii economici.
    Colaborarea in domeniul standardizarii se va infaptui in cadrul conventiilor bilaterale incheiate intre organele nationale de standardizare.
    Art. 9
    Partile contractante, in scopul stimularii schimburilor comerciale, isi vor acorda reciproc, in conformitate cu legislatia lor nationala, exonerarea de la perceperea de taxe vamale la importul urmatoarelor categorii de marfuri:
    a) materiale pentru probe, experimentari si cercetari, in valoare nu mai mare decit cea determinata prin legislatia vamala a partilor contractante respective;
    b) mostre fara valoare comerciala, materiale publicitare de reclama, documentare;
    c) bunuri care au fost reparate sau inlocuite de partenerii la contract, in perioada de garantie;
    d) produse si marfuri importate in regim temporar.
    Art. 10
    Marfurile ce se livreaza conform prezentului acord pot fi reexportate in tari terte numai cu acordul prealabil scris al exportatorului.
    Art. 11
    Rezultatele elaborarilor tehnico-stiintifice obtinute impreuna cu subiectii partilor contractante nu pot fi transmise unor terte persoane si nu vor fi publicate fara acordul prealabil, scris, al subiectilor respectivi.
    Art. 12
    Partile contractante vor infiinta o comisie mixta formata din reprezentanti ai Romaniei si Republicii Kirgizstan pentru examinarea stadiului de indeplinire a prezentului acord si elaborarea de recomandari in vederea dezvoltarii si extinderii colaborarii comercial-economice si tehnico-stiintifice. Sedintele comisiei mixte vor avea loc, alternativ, in Romania si Republica Kirgizstan, cel putin o data pe an.
    Art. 13
    In prezentul acord pot fi introduse modificari si completari pe baza intelegerii partilor contractante.
    Art. 14
    Eventualele diferende in interpretarea si aplicarea prezentului acord vor fi solutionate de partile contractante prin consultari reciproce la solicitarea oricareia dintre parti.
    Prezentul acord va avea o valabilitate de 5 ani, putind fi denuntat prin notificarea de catre fiecare dintre partile contractante celeilalte parti contractante.
    In acest caz, acordul isi pierde valabilitatea dupa expirarea a 6 luni din ziua notificarii privind denuntarea sa.
    Prevederile prezentului acord vor continua sa se aplice, si dupa expirarea lui, tuturor contractelor incheiate in perioada valabilitatii sale, dar care nu au fost realizate in intregime pina la data expirarii acestuia.
    Art. 15
    Prezentul acord intra in vigoare la data notificarii reciproce a indeplinirii conditiilor de fond si forma necesare, potrivit legii nationale pentru adoptarea unor astfel de documente.
    Incheiat la Bucuresti la 18 septembrie 1992, in doua exemplare originale, fiecare in limbile romana, kirgiza si rusa, toate trei textele avind aceeasi valabilitate. In caz de divergenta in interpretarea textului, va fi considerat text de referinta, textul in limba rusa.

                      Din imputernicirea
                      Guvernului Romaniei,
                      Gheorghe Albu

                      Din imputernicirea
                      Guvernului Republicii Kirgizstan,
                      Marat Tazabekov

                           PROTOCOL
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan cu privire la schimburile de marfuri si platile pe anul 1992

    Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan, in conformitate cu Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan, cu privire la relatiile comercial-economice si colaborarea tehnico-stiintifica din 18 septembrie 1992,
    au convenit urmatoarele:

    Art. 1
    In scopul realizarii relatiilor comercial-economice necesare pentru economiile ambelor tari, o parte a livrarilor reciproce de marfuri si acordarii de servicii se va infaptui pe baza listelor indicative prevazute in anexele nr. 1 si 2 la prezentul protocol si care sint parte integranta a acestuia.
    Nomenclatorul marfurilor si serviciilor prevazute in listele indicative poate fi precizat si suplimentat cu acordul reciproc al ambelor parti.
    Participantii la relatiile economice externe ai celor doua tari vor incheia contracte pentru cumpararea de marfuri si acordarea de servicii prevazute in listele indicative, daca aceste marfuri si servicii, din punct de vedere al nivelului lor tehnic, calitatii si conditiilor de livrare, corespund cerintelor organizatiilor importatoare.
    Art. 2
    Participantii romani si kirgizi la relatiile economice externe, prin intelegere reciproca si pe raspunderea lor pot incheia contracte pentru livrarea de marfuri si acordarea de servicii peste nomenclatorul prevazut in listele indicative mentionate in art. 1.
    In legatura cu aceasta, organele competente ale celor doua tari vor acorda licente de export si import pentru realizarea de operatiuni privind livrarea marfurilor si acordarea serviciilor, in cazul in care aceste operatiuni corespund legislatiei interne a tarilor lor.
    Art. 3
    Decontarile si platile pentru toate felurile de operatiuni si servicii se vor efectua in valuta liber convertibila, in conformitate cu legislatiile in vigoare in Romania si Republica Kirgizstan si in orice forma adoptata in practica bancara internationala.
    In urma intelegerii dintre organele corespunzatoare ale partilor contractante, decontarile si platile se pot efectua si in alte forme, adoptate in practica comertului mondial, care nu contravin legislatiei din fiecare tara.
    Art. 4
    Prezentul protocol este parte integranta a Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan privind relatiile comercial-economice si colaborarea tehnico-stiintifica din 18 septembrie 1992 si intra in vigoare in conformitate cu procedura acordului respectiv.
    Art. 5
    Pentru tot ceea ce nu este prevazut in prezentul protocol sint valabile prevederile Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Kirgizstan din 18 septembrie 1992.
    Art. 6
    Prezentul protocol va fi in vigoare pina la 31 decembrie 1992.
    Contractele incheiate in cadrul prezentului protocol, care insa nu au fost realizate in perioada lui de valabilitate, se vor indeplini in conformitate cu prevederile prezentului protocol.
    Incheiat la Bucuresti la 18 septembrie 1992, in doua exemplare originale, fiecare in limbile romana, kirgiza si rusa, toate textele avind aceeasi valabilitate.
    In cazul unui diferend in interpretarea textului, se va lua ca baza textul in limba rusa.

                    Din imputernicirea
                    Guvernului Romaniei,
                    Gheorghe Albu

                    Din imputernicirea
                    Guvernului Republicii Kirgizstan,
                    Marat Tazabekov

    ANEXA 1
                    LISTA INDICATIVA
a marfurilor pentru exportul din Romania in Republica Kirgizstan in anul 1992

    Tabla din otel (laminata la rece si la cald)
    Tevi din otel
    Electrozi de sudura
    Soda calcinata
    Lacuri si vopsele
    Coloranti organici de sinteza
    Carbid (in contrapartida cu energie electrica)
    Fibre artificiale
    Fibre poliamidice
    Fire poliester textile
    Fire relon tip covor
    Medicamente
    Articole tehnice din cauciuc
    Articole cosmetice si de parfumerie
    Astrolita (in contrapartida cu glicerina)
    Policlorura de vinil
    Tuburi din policlorura de vinil
    Polietilena de mare densitate
    Linoleum
    Tapet
    Folie PVC
    Ciment
    Panouri semifabricate pentru constructii
    Tigle
    Cherestea de fag
    Parchet din lemn de fag si de plop
    Timplarie din lemn (usi, ferestre)
    Mobila
    Incaltaminte din piele
    Incaltaminte din inlocuitori
    Incaltaminte din cauciuc
    Manusi din piele
    Produse de galanterie din piele
    Confectii textile imblanite
    Confectii textile
    Tricotaje
    Seturi de pat si fete de masa
    Stofa de mobila
    Tesaturi din in si cinepa, inclusiv cu bucata
    Carne si produse din carne
    Autobuze si microbuze
    Autotransportoare
    Autoincarcatoare
    Autoturisme Dacia
    Autoturisme Oltcit
    Autoturisme de teren ARO
    Tractoare
    Masini agricole (semanatori, grape, pluguri, combine pentru porumb, combine
    pentru cereale, depanusatoare de porumb tip OP-15 P si altele, componente
    si piese de schimb pentru acestea)
    Buldozere
    Excavatoare (P-502, P-802, S-1208, S-3602)
    Autogredere AG-180
    Betoniere
    Masini pentru amestecarea si turnarea asfaltului
    Ciocane vibratoare
    Macarale, inclusiv pe senile
    Automacarale G/P 10-20 t
    Remorci, inclusiv agricole
    Autocisterne
    Vagoane de marfa
    Echipament pentru industria cimentului si ceramicii si piese de schimb
    Linii pentru fabricarea caramizilor si tiglelor
    Masini-unelte aschietoare, inclusiv de slefuit
    Utilaj de forjare-presare, masini-unelte, carusel, masini de gaurit si alte
    tipuri de masini-unelte
    Prese
    Masini de prelucrarea lemnului
    Pompe de apa
    Pompe dozatoare
    Pompe electrice tehnologice
    Motoare electrice de 25 KW si peste
    Rulmenti
    Cazane de abur
    Cazane tip IMPAC pentru termoficare
    Instalatii de forat puturi, tip FA-12, FA-32
    Echipamente pentru industria chimica si petrochimica
    Rezervoare pentru gaze lichefiate, inclusiv supape de siguranta
    Armaturi industriale (din fonta si otel)
    Armaturi sanitare
    Masini de cusut
    Utilaje pentru industria alimentara (pentru prelucrarea carnii, conservelor
    de legume si fructe, morarit si panificatie, linii pentru imbuteliat lichide
    alimentare)
    Transformatoare de putere
    Aparataje electrice de inalta tensiune
    Aparataj electric de joasa tensiune
    Mijloace de automatizare
    Aparate de masura si control, mecanice
    Aparate de masura si control, electrotehnice
    Centrale telefonice automate, inclusiv electronice
    Actionari electrice pentru masini-unelte
    Conectori pentru centrale telefonice
    Echipamente pneumatice si hidraulice
    Tehnica de calcul, inclusiv calculatoare personale
    Componente electronice
    Produse de mecanica fina
    Scule de mina
    Scule aschietoare
    Tehnica medicala
    Grupuri electrogene
    Corpuri de iluminat
    Aragazuri de uz casnic si piese de schimb
    Instrumente muzicale

    ANEXA 2
                            LISTA INDICATIVA
      a marfurilor propuse la exportul Republicii Kirgizstan in Romania

    Lina
    Tutun
    Scule de lacatuserie
    Intestine subtiri de oaie
    Pasta de rosii
    Seminte de lucerna
    Seminte de esparcet
    Seminte de sfecla de zahar
    Seminte de dovleac
    Puf - pene de pasari
    Apa minerala
    Sampanie
    Fructe uscate
    Puf de capra
    Lina de tipul angora
    Deseuri de bumbac
    Suc gastric
    Coarne si copite
    Miere
    Materie prima de coarne-copite
    Piei brute, bucati mari - sub standard
    Prosoape flausate
    Jucarii din mase plastice
    Paltoane de blana
    Jocuri de sah - suvenire
    Joc de dame
    Deseuri din matase
    Deseuri din lina
    Covoare si produse tip covor
    Tesaturi din bumbac
    Tesaturi din lina
    Tesaturi din matase
    Fire de lina pura
    Produse tricotate
    Camasi barbatesti
    Imbracaminte pentru copii
    Produse din piele bruta
    Pompe si agregate
    Electromagneti
    Foarfeci
    Carti si produse de papetarie
    Semiremorci pentru tractoare
    Semiremorci de tractor pentru transportul lemnului
    Oxid de itriu
    Lampi electrice
    Oxid de lantan
    Oxid de ceriu
    Oxid de niobiu
    Oxid de disprosiu
    Oxid de holmiu
    Oxid de erbiu
    Oxid de yterbiu
    Siliciu monocristalin
    Regulator de tensiune
    Regulator de faza seria ZFR-132
    Generator sincrom SGAM-4
    Statoare in arc SD-35
    Dispozitiv de incarcare-descarcare 4 ZR-2-12/66
    Regeneratoare
    Agregate hidroelectrice ATE-1
    Blocuri de granit
    Plase
    Freze
    Freze disc
    Scule de netezire
    Burghie cilindrice
    Pastile din aliaj dur
    Dalti de alezat
    Conectoare electrice
    Demaroare magnetice
    Intrerupatori automati
    Relee termice
    Mandrine de strung ST-160
    Palan electric TZ-8511-561
    Lanturi de combina PRA-25,4 6000 (m)
    Tachet electrohidraulic TZ-30 U2, TZ-30 HL2
    Presa de balotat
    Agregate de redresare
    Masina centrifuga pentru laborator medical
    Dispozitiv electrofreza PEF-3
    Masina electrica de tocat carne
    Cazan pentru fiert produse alimentare
    Cazan electric pentru fiert produse alimentare
    Rotisor electric
    Dispozitiv "Cascad"
    Dispozitiv de comanda seria BU-3509, EPU
    Resou electric "Lada"
    Resou electric "Kainar"
    Motor electric monofazat seria 4AMAT-80
    Creioane mecanice
    Flomaster
    Tesaturi de sticla electroizolatoare LSE-105/130
    Tevi flexibile electroizolatoare - TKSM
    Tevi flexibile electroizolatoare - TKR
    Profile si benzi din sticla plastic - SPP-EP
    Tevi din sticla plastica TSP-EU
    Tesatura lacuita electroizolatoare LSD-30
    Panglica adeziva electroizolatoare LSEPL
    Panglica adeziva electroizolatoare PMLK-2
    Diode de putere
    Ulei de brad alb 10 ml
    Lichior (tincturi) jensen
    Module
    Mercur
    Stibiu
    Trioxid de stibiu
    Trisulfat de stibiu
    Burghie din otel rapid de la 3 mm la 20 mm



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 692/1992

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 692 din 1992
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 692/1992
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu