Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECRET Nr

DECRET   Nr. 371 din  2 noiembrie 1976

pentru aderarea Republicii Socialiste Romania la Acordul privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, incheiat la Geneva la 20 martie 1958

ACT EMIS DE: CONSILIUL DE STAT AL REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA

ACT PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL  NR. 93 din  4 noiembrie 1976


SmartCity3


                         EXPUNERE DE MOTIVE

    Prin decretul alaturat al Consiliului de Stat Republica Socialista Romania adera la Acordul privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, incheiat la Geneva la 20 martie 1958.
    Acordul reglementeaza conditiile uniforme de omologare a echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, in special a celor care conditioneaza securitatea vehiculului, precum si modul de recunoastere de catre fiecare parte contractanta a omologarilor efectuate in celelalte tari participante la acord.
    In decretul de aderare este prevazuta o rezerva in legatura cu dispozitiile cuprinse in art. 10 (arbitrarea obligatorie a diferendelor) si formulata o declaratie cu privire la dispozitiile cuprinse in art. 9 din acord (mentinerea starii de dependenta a unor teritorii).
    Totodata se prevede ca la depunerea instrumentului de aderare sa se notifice catre depozitarul acordului ca Republica Socialista Romania va aplica regulamentele anexa la acord, mentionate in anexa la decretul de aderare.

    Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania decreteaza:

    Art. 1
    Republica Socialista Romania adera la Acordul privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, incheiat la Geneva la 20 martie 1958, cu urmatoarea rezerva:
    "Republica Socialista Romania declara, in baza art. 11 paragraful 1 al Acordului privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, ca nu se considera legata de prevederile art. 10 al acordului".
    Art. 2
    La depunerea instrumentului de aderare se va face urmatoarea declaratie:
    "Republica Socialista Romania considera ca mentinerea starii de dependenta a unor teritorii, la care se refera prevederile art. 9 din Acordul privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, incheiat la Geneva la 20 martie 1958, nu este in concordanta cu Carta Organizatiei Natiunilor Unite si cu documentele adoptate de O.N.U. cu privire la acordarea independentei tarilor si popoarelor coloniale, inclusiv cu Declaratia privind relatiile prietenesti si cooperarea intre state potrivit Cartei Organizatiei Natiunilor Unite, adoptata in unanimitate prin Rezolutia Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite nr. 2625 (XXV) din anul 1970, care proclama in mod solemn obligatia statelor de a favoriza realizarea principiilor egalitatii in drepturi a popoarelor si a dreptului lor de a dispune de ele insele, in scopul de a pune de indata capat colonialismului".
    Art. 3
    Cu ocazia depunerii instrumentului de aderare, sa se notifice depozitarului acordului ca Republica Socialista Romania se considera legata de regulamentele anexa la acord, mentionate in anexa la prezentul decret.
    Art. 4
    Acceptarea aplicarii altor regulamente anexa la acord sau a amendamentelor la regulamente se va face de catre Ministerul Industriei Constructiilor de Masini, cu avizul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnologie, al Inspectoratului General de Stat pentru Controlul Calitatii Produselor si al Ministerului Comertului Exterior si Cooperarii Economice Internationale, iar Ministerul Afacerilor Externe va face notificarile necesare potrivit procedurii prevazute in acord.

                             NICOLAE CEAUSESCU
               Presedintele Republicii Socialiste Romania

    ANEXA 1

                                  LISTA
regulamentelor anexa la Acordul privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor, incheiat la Geneva la 20 martie 1958, care se aplica in Republica Socialista Romania

    Nr. 1. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea proiectoarelor pentru vehicule automobile, emitind un fascicul de incrucisare asimetric si un fascicul de drum sau numai unul din aceste fascicule.
    Nr. 2. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea becurilor pentru proiectare, emitind un fascicul de incrucisare asimetric si un fascicul de drum sau numai unul din aceste fascicule.
    Nr. 3. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea dispozitivelor catodioptre pentru vehicule automobile.
    Nr. 4. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea dispozitivelor de iluminare a placii spate de inmatriculare a vehiculelor cu motor (cu exceptia motocicletelor) si a remorcilor.
    Nr. 5. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea proiectoarelor cu lampa incorporata (sealed-beam) pentru vehicule automobile, emitind un fascicul de incrucisare asimetric european sau un fascicul de drum sau ambele fascicule.
    Nr. 6. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea indicatoarelor de directie a vehiculelor cu motor (cu exceptia motocicletelor) si a remorcilor.
    Nr. 7. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea lampilor de pozitie, a lampilor rosii spate si lampilor stop ale vehiculelor cu motor (cu exceptia motocicletelor) si a remorcilor.
    Nr. 8. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea proiectoarelor pentru vehicule automobile, emitind un fascicul de incrucisare asimetric si un fascicul de drum, echipate cu becuri halogene (H1), si la omologarea becurilor halogene (H1).
    Nr. 9. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste zgomotul.
    Nr. 10. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste antiparazitarea.
    Nr. 11. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste rezistenta inchizatoarelor si a balamalelor de usi.
    Nr. 12. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste protectia conducatorului fata de dispozitivul de conducere in caz de soc.
    Nr. 15. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor echipate cu motoare cu aprindere comandata in ceea ce priveste emisiile de gaze poluante ale motorului.
    Nr. 18. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor cu motor in ceea ce priveste protectia lor contra unei utilizari neautorizate.
    Nr. 19. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea lampilor de ceata pentru vehicule automobile.
    Nr. 20. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea proiectoarelor pentru vehicule automobile, emitind un fascicul de intilnire asimetric si/sau un fascicul de drum si echipate cu becuri halogene (H4), si la omologarea becurilor insesi.
    Nr. 21. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste amenajarea lor interioara.
    Nr. 23. Prescriptii uniforme privind omologarea lampilor de mers inapoi pentru vehiculele cu motor si pentru remorcile lor.
    Nr. 24. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor echipate cu motoare Diesel in ceea ce priveste emisia de gaze poluante ale motorului.
    Nr. 25. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea rezematoarelor de cap incorporate sau nu la scaunul autovehiculului.
    Nr. 26. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea vehiculelor in ceea ce priveste proeminentele lor exterioare.
    Nr. 27. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea triunghiurilor de presemnalizare.
    Nr. 28. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea avertizoarelor sonore si a automobilelor in ceea ce priveste semnalizarea lor sonora.
    Nr. 30. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea pneurilor pentru automobile si remorci.
    Nr. 31. Prescriptii uniforme referitoare la omologarea proiectoarelor de automobile, constituite din blocuri optice cu halogen (sealed-beam) (SB H4), emitind un fascicul de intilnire asimetric si/sau un fascicul de drum.
    Nr. 36. Prescriptii uniforme referitoare la caracteristicile constructive ale vehiculelor de transport in comun.

                                  ACORD
privind adoptarea de conditii uniforme de omologare si recunoasterea reciproca a omologarii echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor*)
------------
    *) Traducere

    Partile contractante,
    dorind sa defineasca conditii uniforme a caror indeplinire sa fie suficienta pentru omologarea in tarile lor a anumitor echipamente si a anumitor piese ale vehiculelor cu motor, si
    dorind sa faciliteze utilizarea in tarile lor a echipamentelor si pieselor astfel omologate de catre autoritatile competente ale unei alte parti contractante,
    au la convenit urmatoarele:

    Art. 1
    1. Partile contractante, pe baza dispozitiilor din paragrafele si articolele urmatoare, vor stabili conditii uniforme de omologare a echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor si pentru marcile de omologare si vor recunoaste reciproc omologarile acordate in conformitate cu aceste conditii.
    In sensul prezentului acord:
    - termenii echipamente si piese ale vehiculelor cu motor cuprind intregul echipament de protectie al conducatorilor sau pasagerilor si tot echipamentul sau piesele care, prin prezenta lor la bordul vehiculului in miscare, intereseaza securitatea circulatiei;
    - termenii omologarea echipamentelor si pieselor vehiculelor cu motor acopera, din punct de vedere al cerintelor specifice ce trebuie satisfacute de catre un tip de vehicul prevazut cu echipamentul si cu piesele in cauza, omologarea acestui tip de vehicul prevazut cu acest echipament sau cu aceste piese.
    2. Daca administratiile competente ale cel putin doua parti contractante se pun de acord asupra conditiilor uniforme de omologare a echipamentelor sau pieselor vehiculelor cu motor, ele vor intocmi un proiect de regulament pentru aceste echipamente sau piese, care va preciza:
    a) echipamentele si piesele in cauza;
    b) conditiile care trebuie satisfacute de aceste echipamente si piese, inclusiv incercarile la care trebuie sa reziste acest echipament si aceste piese; regulamentul va putea, daca este cazul, sa indice laboratoarele, corespunzator echipate, unde sa se efectueze incercarile de acceptare a tipurilor de echipamente si piese prezentate la omologare;
    c) marcile de omologare.
    3. Partile contractante, care se vor fi pus de acord asupra unui proiect de regulament, vor comunica secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite proiectul pe care ele l-au intocmit, indicind data la care ele solicita intrarea in vigoare a acestui text ca un regulament anexat prezentului acord. Aceasta data va trebui sa fie ulterioara cu cel putin 5 luni datei comunicarii lor.
    4. Secretarul general va comunica celorlalte parti contractante acest proiect si data la care este solicitata intrarea sa in vigoare.
    5. La aceasta data, proiectul va intra in vigoare ca regulament anexat prezentului acord, in ceea ce priveste toate partile contractante care au facut cunoscuta secretarului general acceptarea acestui proiect intr-un termen de 3 luni de la comunicarea secretarului general. Secretarul general va notifica tuturor partilor contractante aceasta intrare in vigoare, precum, si lista partilor contractante care au acceptat regulamentul.
    6. In momentul in care va depune instrumentul sau de ratificare sau de aderare, orice tara va putea declara ca nu este legata de unele regulamente anexate la prezentul acord in acel moment sau ca nu este legata de nici unul dintre ele. Daca, in acel moment, procedura prevazuta de paragrafele 2, 3, 4 si 5 ale prezentului articol este in curs pentru un proiect de regulament, secretarul general va comunica acest proiect noii parti contractante, iar proiectul nu va intra in vigoare ca regulament in ceea ce priveste aceasta parte contractanta decit in conditiile prevazute in paragraful 5 al prezentului articol, termenele calculindu-se de la comunicarea proiectului facuta catre aceasta. Secretarul general va comunica tuturor partilor contractante data acestei intrari in vigoare. El va comunica acestora, de asemenea, declaratiile partilor contractante referitoare la neaplicarea anumitor regulamente, care vor fi facute in aplicarea prezentului paragraf.
    7. Orice parte contractanta care aplica un regulament va putea in orice moment, cu un preaviz de un an, notifica secretarului general ca administratia sa va sista aplicarea acestui regulament. Aceasta notificare va fi comunicata de catre secretarul general celorlalte parti contractante.
    8. Orice parte contractanta care nu aplica un regulament va putea, in orice moment, notifica secretarului general ca intentioneaza sa-l aplice de acum inainte si regulamentul va intra astfel in vigoare, in ce o priveste, in a saizecea zi dupa aceasta notificare. In cazul in care aceasta parte contractanta ar conditiona decizia sa de a aplica regulamentul de modificarea acestuia, ea va transmite propunerea sa de modificare secretarului general si aceasta va fi tratata conform procedurii din art. 12 al prezentului acord, ca si cind ar fi vorba de o propunere de modificare facuta de o parte contractanta care aplica deja regulamentul, insa, prin derogare de la prescriptiile art. 12 al prezentului acord, amendamentul, in cazul ca este acceptat, va intra in vigoare la data la care regulamentul in cauza va intra el insusi in vigoare in ceea ce priveste partea contractanta care a propus amendamentul. Secretarul general va notifica tuturor partilor contractante orice intrare in vigoare a unui regulament, in ceea ce priveste o noua parte contractanta, intervenita in aplicarea prezentului paragraf.
    9. In continuare, in prezentul acord, prin parti contractante care aplica un regulament vor fi denumite partile contractante in privinta carora acest regulament este in vigoare.
    Art. 2
    Fiecare parte contractanta care aplica un regulament va acorda marcile de omologare descrise in acest regulament pentru tipurile de echipament si de piese de vehicule cu motor prevazute in acest regulament, cu conditia ca sa fie capabila sa verifice in acelasi timp conformitatea productiei cu tipul omologat, astfel ca mostrele prezentate sa satisfaca incercarile si prescriptiile definite de catre regulament si, in caz ca fabricantul nu este domiciliat in tara in care cere omologarea, sa aiba acolo un reprezentant deplin acreditat. Fiecare parte contractanta care aplica un regulament va refuza marcile de omologare prevazute de acest regulament, daca conditiile de mai sus nu sint indeplinite.
    Art. 3
    Echipamentele si piesele vehiculelor cu motor care poarta marcile de omologare acordate de o parte contractanta in conformitate cu art. 2 al prezentului acord si care sint fabricate pe teritoriul fie al unei parti contractante care aplica regulamentul in cauza, fie al unei alte tari indicate de partea contractanta care a procedat la omologarea tipului de echipament sau de piesa in cauza, vor fi considerate conforme cu legislatia tuturor partilor contractante care aplica regulamentul amintit.
    Art. 4
    Daca autoritatile competente ale unei parti contractante care aplica un regulament constata ca anumite echipamente sau anumite piese de vehicule cu motor purtind marcile de omologare acordate, in virtutea acestui regulament, de catre una dintre partile contractante, nu sint conforme cu tipul omologat, ele vor anunta autoritatile competente ale partii contractante care a acordat omologarea. Aceasta parte contractanta va avea obligatia sa ia masurile necesare pentru a restabili conformitatea fabricatiei cu tipul omologat si de a anunta celelalte parti contractante care aplica regulamentul despre masurile luate in acest scop, masuri care se pot extinde, daca este cazul, pina la retragerea omologarii. In cazul in care securitatea circulatiei rutiere ar risca sa fie compromisa, partea contractanta care ar constata aceasta va putea interzice vinzarea si utilizarea echipamentelor sau pieselor in cauza pe teritoriul sau.
    Art. 5
    1. Autoritatile competente ale fiecarei parti contractante care aplica un regulament vor expedia autoritatilor competente ale celorlalte parti contractante care aplica acelasi regulament o fisa intocmita in conformitate cu prescriptiile acestui regulament pentru fiecare tip de echipament sau de piesa de vehicule cu motor pe care ele le omologheaza in conformitate cu regulamentul. De asemenea, va fi adresata o fisa similara pentru orice refuz de omologare.
    2. Autoritatile competente ale fiecarei parti contractante care aplica un regulament vor comunica autoritatilor competente ale celorlalte parti contractante care aplica acest regulament toate informatiile referitoare la retragerea unei omologari acordate.
    Art. 6
    1. Tarile membre ale Comisiei economice pentru Europa si tarile admise in comisie cu titlu consultativ, in conformitate cu paragraful 8 al mandatului acestei comisii, pot deveni parti contractante la prezentul acord:
    a) semnindu-l;
    b) ratificindu-l dupa ce l-au semnat sub rezerva ratificarii;
    c) aderind la acesta.
    2. Tarile susceptibile de a participa la unele lucrari ale Comisiei economice pentru Europa, in aplicarea paragrafului 11 al mandatului acestei comisii, pot deveni parti contractante la prezentul acord aderind la acesta dupa intrarea sa in vigoare.
    3. Acordul va fi deschis pentru semnare pina la 30 iunie 1958 inclusiv. Dupa aceasta data el va fi deschis pentru aderare.
    4. Ratificarea sau aderarea se va efectua prin depunerea unui instrument la secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite.
    Art. 7
    1. Prezentul acord va intra in vigoare in a saizecea zi dupa ce doua dintre tarile mentionate in paragraful 1 al art. 6 l-au semnat fara rezerva ratificarii sau vor depune instrumentul lor de ratificare sau de aderare.
    2. Pentru fiecare tara care il va ratifica sau va adera la acesta dupa ce doua tari l-au semnat fara rezerva ratificarii sau au depus instrumentul lor de ratificare sau de aderare, prezentul acord va intra in vigoare in a saizecea zi dupa depunerea instrumentului de ratificare sau de aderare al tarii respective.
    Art. 8
    1. Fiecare parte contractanta va putea denunta prezentul acord prin notificare adresata secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite.
    2. Denuntarea va intra in vigoare dupa 12 luni de la data la care secretarul general a primit notificarea.
    Art. 9
    1. La semnarea acestui acord fara rezerva ratificarii sau la depunerea instrumentului sau de ratificare sau de aderare, sau in orice moment ulterior, orice tara va putea sa declare, prin notificare adresata secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite, ca prezentul acord va fi aplicabil tuturor sau unei parti din teritoriile pe care le reprezinta pe plan international. Acordul va fi aplicabil teritoriului sau teritoriilor mentionate in notificare incepind cu a saizecea zi dupa primirea notificarii de catre secretarul general sau, daca in aceasta zi acordul inca nu a intrat in vigoare, incepind cu intrarea sa in vigoare.
    2. Orice tara care a facut, in conformitate cu paragraful 1 al prezentului articol, o declaratie avind drept efect de a face aplicabil prezentul acord asupra unui teritoriu pe care il reprezinta pe plan international, in conformitate cu art. 8, va putea sa denunte acordul in ceea ce priveste acel teritoriu.
    Art. 10
    1. Orice diferend intre doua sau mai multe parti contractante privind interpretarea sau aplicarea prezentului acord va fi, pe cit posibil, reglementat pe calea negocierilor intre partile in litigiu.
    2. Orice diferend care nu va putea sa fie reglementat pe calea negocierilor va fi supus arbitrarii, daca oricare dintre partile contractante in litigiu o cere, si va fi in consecinta prezentat unuia sau mai multor arbitri alesi de comun acord de catre partile in litigiu. Daca, in 3 luni de la data cererii arbitrarii, partile in litigiu nu ajung la o intelegere asupra alegerii unui arbitru sau arbitrilor, oricare dintre aceste parti va putea cere secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite sa indice un arbitru unic caruia i se va prezenta diferendul spre decizie.
    3. Hotarirea arbitrului sau arbitrilor indicati in conformitate cu paragraful 2 al prezentului articol va fi obligatorie pentru partile contractante in litigiu.
    Art. 11
    1. Fiecare parte contractanta va putea sa declare, in momentul in care va semna sau va ratifica prezentul acord sau va adera la acesta, ca nu se considera legata de art. 10 al acordului. Celelalte parti contractante nu vor fi legate de art. 10 in ceea ce priveste oricare parte contractanta care va fi formulat o asemenea rezerva.
    2. Oricare parte contractanta care va fi formulat o rezerva in conformitate cu paragraful 1 al prezentului articol va putea ridica in orice moment aceasta rezerva printr-o notificare adresata secretarului general al Natiunilor Unite.
    3. Nu va fi admisa nici o alta rezerva la prezentul acord sau la regulamentele care ii sint anexate, dar oricare parte contractanta are, in conformitate cu art. 1, posibilitatea sa declare ca ea nu aplica unele dintre aceste regulamente sau ca ea nu aplica nici unul dintre ele.
    Art. 12
    Procedura de amendament la regulamentele care vor fi anexate la prezentul acord este reglementata prin urmatoarele dispozitii:
    1. Orice parte contractanta care aplica un regulament va putea propune unu sau mai multe amendamente la acest regulament. Textul oricarui proiect de amendament la un regulament va fi adresat secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite, care il va comunica celorlalte parti contractante. Amendamentul se va considera acceptat daca, intr-un termen de 3 luni de la data comunicarii, cel putin una dintre partile contractante care aplica acest regulament nu va fi formulat o obiectiune; daca o astfel de obiectiune a fost formulata, amendamentul va fi considerat respins. Daca amendamentul este considerat acceptat, el va intra in vigoare dupa expirarea unui nou termen de 2 luni.
    2. In cazul in care o tara va deveni parte contractanta intre comunicarea proiectului de amendament de catre secretarul general si intrarea in vigoare a amendamentului, regulamentul in cauza nu va putea intra in vigoare in ceea ce priveste aceasta parte contractanta decit dupa 2 luni de la acceptarea formala de catre aceasta a amendamentului sau dupa trecerea unui termen de 3 luni de la comunicarea pe care secretarul general i-a facut-o privind proiectul de amendament.
    Art. 13
    Procedura de amendament la insusi textul acordului este reglementata prin urmatoarele dispozitii:
    1. Orice parte contractanta va putea propune unu sau mai multe amendamente la prezentul acord. Textul oricarui proiect de amendament la acord va fi adresat secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite, care il va comunica tuturor partilor contractante si il va aduce la cunostinta altor tari vizate de paragraful 1 al art. 6.
    2. Oricare proiect de amendament care va fi fost transmis in conformitate cu paragraful 1 al prezentului articol se va considera acceptat daca nici o parte contractanta nu formuleaza obiectiuni intr-un termen de 6 luni socotite de la data la care secretarul general va fi transmis proiectul de amendament.
    3. Secretarul general va adresa, cit mai curind posibil, tuturor partilor contractante o notificare pentru a le face cunoscut daca s-a formulat o obiectiune impotriva proiectului de amendament. Daca o obiectiune a fost formulata impotriva proiectului de amendament, amendamentul se va considera ca nefiind acceptat si va fi fara nici un efect. In absenta obiectiunilor, amendamentul va intra in vigoare pentru toate partile contractante la 3 luni de la expirarea termenului de 6 luni prevazut de paragraful 2 al prezentului articol.
    Art. 14
    In afara notificarilor prevazute de art. 1, 12 si 13 ale prezentului acord, secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite va notifica tarilor vizate de paragraful 1 al art. 6, precum si tarilor devenite parti contractante prin aplicarea paragrafului 2 al art. 6:
    a) semnaturile, ratificarile si aderarile in virtutea art. 6;
    b) datele la care prezentul acord va intra in vigoare in conformitate cu art. 7;
    c) denuntarile in virtutea art. 8;
    d) notificarile primite in conformitate cu art. 9;
    e) declaratiile si notificarile primite in conformitate cu paragrafele 1 si 2 ale art. 11;
    f) intrarea in vigoare a oricarui amendament in conformitate cu paragrafele 1 si 2 ale art. 12;
    g) intrarea in vigoare a oricarui amendament in conformitate cu paragraful 3 al art. 13.
    Art. 15
    Dupa 30 iunie 1958, originalul prezentului acord va fi depus la secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, care va transmite copii certificate pentru conformitate fiecarei tari vizate in paragrafele 1 si 2 ale art. 6.
    Drept pentru care subsemnatii, deplin autorizati in acest scop, au semnat prezentul acord.
    Intocmit la Geneva la douazeci martie, una mie noua sute cincizeci si opt, intr un singur exemplar in limbile engleza si franceza, ambele texte avind aceeasi valabilitate.



SmartCity5

COMENTARII la Decretul 371/1976

Momentan nu exista niciun comentariu la Decretul 371 din 1976
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decretul 371/1976
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu