Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECRET Nr

DECRET   Nr. 144 din 30 mai 1988

privind imbunatatirea activitatii organizatorice a unor unitati industriale din sistemul Ministerului Industriei Usoare

ACT EMIS DE: CONSILIUL DE STAT AL REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA

ACT PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL  NR. 28 din 31 mai 1988


SmartCity3


    Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania decreteaza:

    Art. 1
    Pe data de 1 iunie 1988 Intreprinderea "Tehnometal" Bucuresti din subordinea Centralei industriale de mecanica fina si masini textile Bucuresti, de sub indrumarea si controlul Ministerului Industriei Electrotehnice, trece in subordinea Trustului mecanic si componente tehnologice pentru industria usoara Bucuresti, de sub indrumarea si controlul Ministerului Industriei Usoare, si isi schimba denumirea in "Intreprinderea mecanica pentru industria usoara Bucuresti".
    Art. 2
    Intreprinderea mecanica pentru industria usoara Bucuresti preia activitatea Intreprinderii de accesorii metalice pentru industria textila - AMIT - Bucuresti, din subordinea Trustului mecanic si componente tehnologice pentru industria usoara Bucuresti, care se desfiinteaza.
    Intreprinderea mecanica pentru industria usoara Bucuresti are ca obiect de activitate producerea de utilaje si masini unicate si de serie mica, piese de schimb si componente tehnologice pentru industria usoara, instalatii de dedurizare a apei si de lucru sub presiune, matrite si piese turnate din otel, fonta si metale neferoase, modernizari, reparatii si activitate de service la utilajele si instalatiile tehnologice specifice industriei usoare si se incadreaza in gradul II de organizare.
    Unitatile de productie din componenta intreprinderii se incadreaza in gradele de organizare prevazute in anexa nr. 1*.
    Art. 3
    Pe data de 1 iunie 1988 Trustul mecanic si componente tehnologice pentru industria usoara Bucuresti, de sub indrumarea si controlul Ministerului Industriei Usoare, isi schimba denumirea in "Trustul mecanic pentru industria usoara Bucuresti" si se organizeaza pe structura Intreprinderii mecanice pentru industria usoara Bucuresti.
    Trustul mecanic pentru industria usoara are ca obiect de activitate producerea de utilaje si masini unicate si de serie mica, componente tehnologice si accesorii ornamentale pentru industria usoara, modernizari, reparatii si activitate de service la utilajele si instalatiile tehnologice specifice industriei usoare.
    Art. 4
    Trustul mecanic pentru industria usoara Bucuresti are structura organizatorica prevazuta in anexa nr. 2* si are in subordine unitatile prevazute in anexa nr. 3.
    Art. 5
    Trustul mecanic pentru industria usoara Bucuresti se incadreaza in gradul de organizare si grupa de ramuri ale Intreprinderii mecanice pentru industria usoara.
    In cadrul trustului se vor putea utiliza un post de inginer (economist) principal I si doua posturi de ingineri (economisti) principali II, in cadrul numarului de 21 de posturi de personal care lucreaza pentru trust.
    Art. 6
    Trustul mecanic pentru industria usoara Bucuresti se doteaza cu un autoturism pentru transport de personal in interesul serviciului, completandu-se in mod corespunzator, pentru Ministerul Industriei Usoare, anexa la Decretul Consiliului de Stat nr. 277/1979.
    Art. 7
    Pe data de 1 iunie 1988 activitatea de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica aferenta intreprinderilor subordonate Trustului mecanic pentru industria usoara Bucuresti trece de la Centrul de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica pentru articole casnice Bucuresti, din subordinea Centralei industriale mecanice si de articole casnice Bucuresti, si, respectiv, de la Centrul de cercetare stiintifica si inginerie tehnologica de masini pentru industria usoara Bucuresti, din subordinea Centralei industriale de mecanica fina si masini textile Bucuresti, de sub indrumarea si controlul Ministerului Industriei Electrotehnice, la Institutul de proiectari tehnologice pentru industria usoara Bucuresti, din subordinea Ministerului Industriei Usoare.
    Art. 8
    Activitatea de transporturi auto aferenta intreprinderilor subordonate Trustului mecanic pentru industria usoara Bucuresti trece de la Intreprinderea de transporturi auto a Centralei industriale de vagoane si material rulant Bucuresti si, respectiv, de la Autobaza Centralei industriale mecanice si de articole casnice Bucuresti la Autobaza Centralei industriei pielariei, cauciucului si incaltamintei Bucuresti din subordinea Ministerului Industriei Usoare.
    Art. 9
    Prevederile art. 5 si 6 din Decretul Consiliului de Stat nr. 170/1980 se aplica si Intreprinderii mecanice pentru industria usoara Bucuresti si Intreprinderii "Flamura rosie" Sibiu.
    Art. 10
    Activul si pasivul stabilite pe baza bilantului, impreuna cu indicatorii de plan economici si financiari pe anul 1988 si cu contractele incheiate, trec de la unitatile care predau la unitatile care preiau, potrivit prevederilor prezentului decret, pe baza de protocol.
    Personalul care trece de la o unitate la alta in cadrul masurilor de reorganizare prevazute in prezentul decret se considera transferat in interesul serviciului.
    Art. 11
    Personalul transferat in interesul serviciului sau trecut in aceeasi unitate in functii cu niveluri de retribuire mai mici, precum si personalul devenit disponibil, ca urmare a aplicarii prevederilor prezentului decret, beneficiaza de drepturile prevazute in art. 21 din Decretul Consiliului de Stat nr. 162/1973 privind stabilirea normelor unitare de structura pentru unitatile economice.
    Art. 12
    Prevederile Decretului Consiliului de Stat nr. 367/1980 privind utilizarea rationala a personalului din unitatile socialiste, a caror aplicabilitate a fost prelungita prin Decretul Consiliului de Stat nr. 329/1987, nu se aplica in perioada 1 iunie - 31 decembrie 1988 pentru posturile in care urmeaza sa fie redistribuit personalul ramas disponibil, precum si posturilor din unitatile la care si de la care se transfera personalul, ca urmare a aplicarii prevederilor prezentului decret.
    Art. 13
    Comitetul de Stat al Planificarii si Ministerul Finantelor vor propune, in termen de 45 de zile, modificarile ce decurg din aplicarea prezentului decret, in planul national unic de dezvoltare economico-sociala, precum si in volumul si structura bugetului de stat pe anul 1988 si pe perioada 1988- 1990, pentru Ministerul Industriei Usoare si Ministerul Industriei Electrotehnice.
    Art. 14
    Anexele nr. 1-3 fac parte integranta din prezentul decret.
    *  Anexa a fost comunicata institutiilor interesate.

    ANEXA 3

                             LISTA
unitatilor din subordinea Trustului mecanic pentru industria usoara Bucuresti
--------------------------------------------------------------------------------
                                         Gradul de            Grupa de
            Intreprinderea               organizare           ramura
--------------------------------------------------------------------------------
      - Intreprinderea mecanica pentru
        industria usoara Bucuresti*         II                 III
      - Intreprinderea "Flamura rosie"
        Sibiu                                I                  IV
      - Intreprinderea "11 Iunie" Galati    II                  IV
 --------------------------------------------------------------------------
      * Unitate fara personalitate juridica.

                                                  


SmartCity5

COMENTARII la Decretul 144/1988

Momentan nu exista niciun comentariu la Decretul 144 din 1988
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    BEST WAYS TO GET YOUR EX LOVER BACK AND RESTORED YOUR BROKEN MARRIAGE OR RELATIONSHIP FROM SORROW TO HAPPINESS. Help me thank Dromokpo@gmail.com for helping me get my ex husband back to me and my family. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 774 2010
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
ANONIM a comentat Ordin 104 2003
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
ANONIM a comentat Legea 166 2014
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER BACK MY TRUE LIFE STORY HOW I GOT MY EX LOVER BACK.I  want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband  treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: dromokpo@gmail.com that he will help me bring my husband back to being a good man.Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and i forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or  broken marriage situation  and you want your Ex lover,  Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife you can reach him via: dromokpo@gmail.com 
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decretul 144/1988
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu