Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 460 din  9 iunie 2005

privind modificarea Conditiilor generale de contractare a serviciilor de distributie a gazelor naturale

ACT EMIS DE: AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 490 din 10 iunie 2005


SmartCity3


    Avand in vedere prevederile Deciziei presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale nr. 1.078/2003 privind aprobarea Criteriilor si metodelor pentru aprobarea preturilor si stabilirea tarifelor reglementate in sectorul gazelor naturale, cu modificarile ulterioare,
    in temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) si (5) din Legea gazelor nr. 351/2004,

    presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale emite prezenta decizie.

    Art. 1
    Anexa "Conditii generale de contractare a serviciilor de distributie a gazelor naturale" la Decizia presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale nr. 309/2005, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 295 din 8 aprilie 2005, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Litera b) a literei C din cadrul punctului 1 al capitolului II "Drepturile si obligatiile distribuitorului" va avea urmatorul cuprins:
    "b) nerespectarea programului de distributie a gazelor naturale, anexa nr. 1 la contractul de distributie a gazelor naturale - clauze specifice de contractare; in acest caz, limitarea va fi aplicata pentru locul de consum unde s-a constatat depasirea;".
    2. Litera c) din cadrul punctului 1 al capitolului III "Drepturile si obligatiile beneficiarului" va avea urmatorul cuprins:
    "c) sa solicite distribuitorului intreruperea, contra cost, a distributiei gazelor naturale, in cazul in care intreruperea este legata de functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sale, printr-o notificare transmisa distribuitorului cu minimum 15 zile calendaristice inainte de data intreruperii, precizand totodata si data reluarii serviciului de distributie."
    3. Punctele 4 si 5 din cadrul capitolului IV "Conditii de prestare a serviciului de distributie a gazelor naturale" se abroga.
    4. Punctul 6 din cadrul capitolului IV "Conditii de prestare a serviciului de distributie a gazelor naturale" devine punctul 4.
    5. Capitolul V "Raspunderea contractuala" va avea urmatorul cuprins:
    "1. In cazul consumului fraudulos de gaze naturale, constatat de organele competente, beneficiarul va datora distribuitorului daune-interese, conform prejudiciului cauzat, in conditiile legislatiei in vigoare.
    2. Nivelul daunelor-interese prevazute la pct. 1 nu va putea fi inferior unei valori egale cu echivalentul contravalorii cantitatii de gaze naturale, calculata la debitul maxim instalat, pentru 24 de ore, pe o perioada de 3 luni."
    Art. 2
    Compartimentele de specialitate din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale, precum si partile din contractele de distributie a gazelor naturale vor duce la indeplinire prevederile prezentei decizii.
    Art. 3
    Prezenta decizie va fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare la data de 11 iunie 2005.

              Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare
                       in Domeniul Gazelor Naturale,
                              Stefan CosmeanuSmartCity5

COMENTARII la Decizia 460/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 460 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
ANONIM a comentat Legea 406 2001
     Aceasta lege , este depasita ...nu mai santem in anii '90 cand un candidat la presedentie nu avea unde locui..in zilele noastre , alesii au chiar cate 6 case (unele aducandu-le venituri subtantiale din chirii ) asa ca se impune ca "alesii " nostri sa revada si sa aduca ceva modificari legii , un singur articol ar fi suficient..sa se faca mentiunea ca prevederile nu se aplica celor care detin deja mai mult de 2 spatii..este imoral ca unuia care are peste 2 imobile cu destinatie de locuit sa ii mai dam o vila sau palat si pe cele personale sa le inchirieze
Alte acte pe aceeaşi temă cu Decizia 460/2005
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu