E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 48 din 21 aprilie 1999

pentru modificarea si completarea Legii audiovizualului nr. 48/1992

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 173 din 23 aprilie 1999


SmartCity3


    In temeiul art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei emite urmatoarea ordonanta de urgenta:

    Art. 1
    Legea audiovizualului nr. 48/1992, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 104 din 25 mai 1992, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 14 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 14
    (1) Licenta de emisie se acorda pentru o perioada de 7 ani in domeniul radiodifuziunii si de 9 ani in domeniul televiziunii. Termenul curge de la data obtinerii deciziei de autorizare.
    (2) Licenta de emisie este netransmisibila, iar modificarea ei se poate face numai de catre Consiliul National al Audiovizualului, in conditiile prevazute la art. 12.
    (3) La expirarea termenului se organizeaza, in mod obligatoriu, un nou concurs.
    (4) Pentru situatiile in care, la expirarea duratei de valabilitate a licentei de emisie, o noua licenta este atribuita prin concurs, pentru aceeasi localitate si in aceleasi conditii tehnice, altei persoane juridice decat vechiul titular, acesta din urma va putea continua difuzarea programului cel mult pana la intrarea in functiune a statiei noului titular de licenta de emisie, fara a putea depasi insa durata termenelor legale de intrare in functiune a noii statii de emisie."
    2. Articolul 15 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 15
    Dreptul rezultat din licenta de emisie se stinge, daca beneficiarul licentei nu solicita Agentiei Nationale pentru Comunicatii si Informatica, in cel mult 30 de zile de la data comunicarii scrise de catre Consiliul National al Audiovizualului a atribuirii licentei, eliberarea autorizatiei tehnice de functionare sau daca depaseste, din vina sa, termenul de eliberare a acestei autorizatii, precum si la expirarea termenului pentru care a fost eliberata licenta, cu exceptia cazurilor prevazute la:
    a) art. 8 alin. (2);
    b) art. 14 alin. (4), atunci cand valabilitatea licentei de emisie si, implicit, a autorizatiei tehnice de functionare si a deciziei de autorizare se prelungesc pentru cel mult durata termenelor legale de intrare in functiune a noii statii de emisie."
    3. Articolul 18 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 18
    (1) Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica poate propune Consiliului National al Audiovizualului, din motive de compatibilitate electromagnetica, modificarea frecventei prevazute in licenta de emisie, fara intreruperea serviciului si cu asigurarea unei receptii de calitate echivalenta, precum si a altor caracteristici tehnice implicate.
    (2) Modificarea se comunica titularului cu 30 de zile inainte de data intrarii in vigoare a acesteia.
    (3) Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica va pune la dispozitie Consiliului National al Audiovizualului, la cerere si in masura posibilitatilor tehnice, lista cuprinzand frecventele in banda 87,5 - 108 MHz, in vederea inlocuirii celor din banda 66 - 73 MHz, pentru posturile de radio care functioneaza in aceasta banda si numai pentru localitatile in care societatile respective nu detin licenta de emisie in banda 87,5 - 108 MHz. Aceste frecvente vor fi comunicate Consiliului National al Audiovizualului in termen de 60 de zile de la solicitare. In termen de 30 de zile de la primirea frecventelor Consiliul National al Audiovizualului va efectua modificarile necesare in licentele de emisie, cu respectarea termenelor de valabilitate prevazute la art. 14 alin. (1). Titularii vor prezenta licentele modificate Agentiei Nationale pentru Comunicatii si Informatica, in vederea obtinerii noii autorizatii tehnice de functionare, necesara pentru modificarea deciziei de autorizare."
    4. Articolul 43 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 43
    (1) Licentelor de emisie si deciziilor de autorizare, eliberate de catre Consiliul National al Audiovizualului, precum si autorizatiilor tehnice de functionare eliberate de catre Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica, pentru statiile de radiodifuziune functionand in banda de frecvente 66 - 73 MHz, li se prelungeste, la cerere, durata de valabilitate pana la data de 31 decembrie 2001, daca nu exista posibilitatea tehnica a inlocuirii acestora conform art. 18 alin. (3).
    (2) In termen de 30 de zile de la comunicarea de catre Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica a listei de frecvente, Consiliul National al Audiovizualului va efectua modificarile necesare privind prelungirea valabilitatii licentelor de emisie, iar titularii lor vor prezenta licentele modificate Agentiei Nationale pentru Comunicatii si Informatica, in scopul prelungirii autorizatiilor tehnice de functionare pentru aceeasi perioada de timp, dupa care se va opera modificarea deciziei de autorizare de catre Consiliul National al Audiovizualului."
    Art. 2
    Pentru licentele de emisie ale caror termene nu au expirat la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta durata lor se prelungeste pana la implinirea termenelor prevazute la art. 14 alin. (1) din Legea audiovizualului nr. 48/1992.
    Art. 3
    In cuprinsul Legii audiovizualului nr. 48/1992 denumirea Ministerul Comunicatiilor se inlocuieste cu denumirea Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica.

                 PRIM-MINISTRU
                  RADU VASILE

                       Contrasemneaza:
                       Presedintele Agentiei Nationale
                       pentru Comunicatii si Informatica,
                       Sergiu IliescuSmartCity5

COMENTARII la OUG 48/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 48 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 82 2020
    Credit urgent prin transfer catre angajati si osvc Împrumuturi și finanțare în 1-2 ore Vă ofer un împrumut financiar unic de la un investitor direct în valoare de 20.000-50.000.000.000 CZK. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă și pentru toți cetățenii. Durata acestui credit poate fi fixată la 240 de luni cu posibilitate de rambursare anticipată la orice preț și fără majorare. Luați întregul împrumut și primiți banii înapoi în 1-2 ore de la aplicare. Dacă doriți să împrumutați bani, vă rugăm să mă contactați prin acest e-mail de mai jos: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
     LEGÁLNÍ A SPOLEHLIVÉ PŮJČKY Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebuješ půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo možná potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě prosím prostřednictvím tohoto níže uvedeného e-mailu pro více informací; novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
    Credit personal rapid online Buna ziua, sunt o persoana fizica care ofera credite internationale. Cu un capital care va fi folosit pentru a oferi împrumuturi între persoane pe termen scurt și lung în intervalul de la 50.000 la 50.000.000 CZK tuturor solicitanților serioși care au nevoie cu adevărat de el, rata dobânzii este de 2% pe an. J oferă împrumuturi financiare, împrumuturi imobiliare, împrumuturi pentru investiții, împrumuturi auto, împrumuturi personale. Sunt gata să-mi satisfac clienții în maximum 1 zi de la primirea formularului dumneavoastră de întrebare. E-mail: novotnyradex@gmail.com.
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu