Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 331 din 27 martie 1990

privind infiintarea Intreprinderii de publicitate turistica "Publiturism"

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 46 din 31 martie 1990


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Pe data prezentei hotarari se infiinteaza Intreprinderea de publicitate turistica "Publiturism", avand personalitate juridica, cu sediul in Bucuresti, in subordinea Ministerului Turismului, cu structura organizatorica prevazuta in anexa *).
--------------
    *) Anexa se comunica institutiilor interesate.

    Art. 2
    Intreprinderea "Publiturism" se constituie prin preluarea activitatii Agentiei de publicitate turistica din cadrul O.N.T. "Carpati" Bucuresti, a redactiei revistei "Romania pitoreasca" si a publicatiilor turistice din cadrul Editurii "Sport-Turism".
    Art. 3
    Intreprinderea "Publiturism" are ca obiect de activitate organizarea si efectuarea publicitatii si reclamei interne si externe, precum si realizarea materialelor publicitare pentru activitatea de turism, si anume:
    - elaborarea si tiparirea de reviste de turism, albume si monografii de arta, albume ilustrate, carti de literatura, ghiduri, harti, pliante, brosuri, cataloage, afise, carti postale ilustrate color etc., in limba romana si in limbi straine, ce se difuzeaza in tara si la export;
    - organizarea de expozitii si alte forme de reclama vizuala, de manifestari cu caracter de publicitate si reclama turistica;
    - realizarea, difuzarea si valorificarea de filme si material fotografic cu caracter turistic, in tara si strainatate;
    - realizarea publicitatii si reclamei comerciale interne pentru unitatile de turism, in colaborare cu presa, posturile de radio si televiziune, institutiile si intreprinderile economice si bugetare, asociatiile si sindicatele libere etc.;
    - organizarea si efectuarea publicitatii si reclamei comerciale externe pentru unitatile de turism din tara, pe baza de contracte, cu parteneri externi specializati, agentii de voiaj, agentii de publicitate, ziare, reviste, case de filme, posturi de radio si televiziune, intreprinderi de targuri si expozitii, intreprinderi de afisaj etc.;
    - efectuarea prestatiilor publicitare si de reclama comerciala (anunturi in presa, la radio si televiziune, expozitii, filme si fotografii etc.), pe baza de contracte cu firmele straine, cu precadere in publicatiile si spatiile corespunzatoare din statiuni, localitati si unitati hoteliere si de tratament din tara, precum si operatiuni in lohn.
    Art. 4
    Intreprinderea "Publiturism" este autorizata sa efectueze nemijlocit operatiuni de export si import si sa presteze servicii cu incasari si plati valutare pe baza de contracte incheiate cu partenerii externi, in domeniul sau de activitate.
    Art. 5
    Intreprinderea "Publiturism" se incadreaza in grupa a V-a de ramuri, gradul I de organizare, ca in prezent.
    Art. 6
    Intreprinderea "Publiturism" are ca subunitati redactia revistei "Romania pitoreasca", cu versiunile in limbi straine - "Vacante in Romania", si Editura pentru turism.
    Art. 7
    Intreprinderea "Publiturism" va prelua de la Intreprinderea de stat pentru imprimate si administrarea publicatiilor si de la Editura "Sport-Turism" activul si pasivul, conform bilantului la data de 31 martie 1990, pentru activitatea redactiei revistei "Romania pitoreasca" si, respectiv, a sectorului de turism.
    Art. 8
    Personalul redactiei "Romania pitoreasca" si din sectorul de specialitate de la Editura "Sport-Turism" se transfera, in conditiile legii, la Intreprinderea "Publiturism" cu data de 1 aprilie 1990.
    Art. 9
    Ministerul Economiei Nationale si Ministerul Finantelor vor introduce in planul si bugetul pe anul 1990 modificarile rezultate din aplicarea prezentei hotarari.

                       PRIM MINISTRUSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 331/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 331 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 50 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Rectificare 99 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 331/1990
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu