E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1345 din 21 decembrie 1990

privind stabilirea normelor unitare de structura pentru conducerea si aparatul propriu al prefecturilor si primariilor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 4 din 11 ianuarie 1991


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Structurile organizatorice pentru aparatul propriu al prefecturilor si primariilor se stabilesc pe baza normelor din prezenta hotarare, cuprinse in anexele nr. 1 a) - d).
    Art. 2
    Normele de constituire a compartimentelor din aparatul propriu al prefecturilor si primariilor sunt cele prevazute in anexa nr. 2.
    Prefecturile pot comasa sau diviza compartimentele din componenta directiilor prevazute in anexa nr. 1 a), precum si compartimentelor prevazute in anexele nr. 1 b) - 1 d) la prezenta hotarare, in functie de necesitatile si conditiile concrete ale activitatii.
    Art. 3
    Numarul de posturi pentru aparatul propriu al prefecturilor si primariilor se stabileste pe baza normativului prevazut in anexa nr. 3.
    Art. 4
    Salariile tarifare pentru aparatul propriu al prefecturilor si primariilor se stabilesc la acelasi nivel cu cele ale salariatilor angajati in unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor si ale Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.
    Art. 5
    Asigurarea posturilor rezultate din aplicarea prezentei hotarari se face prin redistribuire de posturi si prin suplimentarea acestora, dupa caz.
    Art. 6
    Pe data intrarii in vigoare a actualei hotarari se abroga hotararile guvernului nr. 358/1990, 365/1990, 917/1990 si 912/1990, art. 1, 3 si 4 din Hotararea Guvernului nr. 1058/1990, precum si orice alte prevederi care contravin prezentei hotarari.

                  PRIM-MINISTRU
                   PETRE ROMAN

    Anexele nr. 1a) - 1d) se afla in Monitorul Oficial nr. 4 din 11 ianuarie 1991.

    ANEXA 2

                       NORME
de constituire a compartimentelor din structura organizatorica a aparatului propriu al prefecturilor si primariilor
    1. Structura organizatorica a aparatului propriu al prefecturilor si primariilor poate cuprinde, in functie de volumul, complexitatea, importanta si specificul activitatii, urmatoarele tipuri de compartimente avand un numar minim de persoane:
    a) birouri  - 3 persoane;
    b) servicii - 6 persoane;
    c) directii - 20 persoane.
    2. Biroul poate fi organizat fie independent, fie in cadrul unui serviciu, pentru fiecare 3 persoane existente peste numarul minim necesar constituirii serviciului, daca exista activitati care necesita o delimitare distincta.
    3. Serviciile de la prefecturi, care nu fac parte din structura directiilor, se constituie cu minimum 8 persoane.
    4. Numarul posturilor de conducere va fi de cel mult 20% din numarul total al posturilor pentru aparatul propriu al fiecarei prefecturi si primarii.

    ANEXA 3

                  NORMATIV
privind stabilirea numarului de posturi pentru organizarea aparatului propriu al prefecturilor si primariilor
                                                Nr. posturi
                                                -----------
  a) Prefecturi
     - cu peste 400 mii locuitori                112 - 130
     - cu pana la 400 mii locuitori              100 - 112
  b) Primarii municipale
     - cu peste 300 mii locuitori                 60 -  70
     - intre 200 - 300 mii locuitori              48 -  59
     - intre 100 - 200 mii locuitori              35 -  47
     - pana la 100 mii locuitori                  29 -  34
  c) Primariile oraselor
     - cu peste 20 mii locuitori                  12 -  14
     - intre 10 - 20 mii locuitori                 9 -  11
     - pana la 10 mii locuitori                    6 -   8
  d) Primarii comunale
     - cu peste 10 mii locuitori                   8 -  10
     - intre 5 - 10 mii locuitori                  6 -   7
     - pana la 5 mii locuitori                     3 -   5

    NOTA:
    1. Municipiul Petrosani se incadreaza in grupa municipiilor intre 100 - 200 mii locuitori, iar orasul Brad in grupa oraselor cu peste 20 mii locuitori. La comuna Voluntari din Sectorul agricol Ilfov numarul de posturi se stabileste la 25.
    2. Numarul de posturi al fiecarei prefecturi si primarii se stabileste proportional cu numarul locuitorilor, pe baza normativelor prevazute la pct. a) -d). Personalul de conducere numit si eliberat in conditiile art. 6 din Legea nr. 5/1990 nu se include in numarul de posturi normat.
    La prefecturile din prima grupa, limita minima de personal se majoreaza cu un post pentru fiecare 15 mii locuitori, iar pentru cele din grupa a doua, limita maxima a numarului de personal se diminueaza cu un post pentru fiecare 15 mii locuitori sub 400 mii.
    Numarul de posturi rezultat va fi suplimentat cu numarul muncitorilor de intretinere si exploatare a mijloacelor din dotare, precum si cu numarul personalului de deservire generala. Numarul acestor categorii de personal se stabileste pe baza normelor si normativelor de munca in vigoare, tinand seama si de spatiul ocupat in imobilul respectiv de alte institutii, daca sunt astfel de situatii.
    3. Numarul posturilor de inspector judetean si inspector municipal din aparatul propriu al prefecturilor, se stabileste in limita a cel mult 15% din numarul posturilor cu studii superioare.
    4. Cheltuielile privind salarizarea personalului din aparatul propriu al prefecturilor si primariilor se vor incadra in limita prevederilor din bugetele locale, cu aceasta destinatie.
    Statele de functii pentru aparatul propriu al prefecturilor si primariilor, centralizate pe judete, vor fi prezentate la avizare la Ministerul Finantelor si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
    Se va prezenta la aviz si statul de functii al unitatilor cu dubla subordonare ale caror cheltuieli de functionare sunt prevazute in bugetul local la capitolul "Puterea si administratia de stat" si care nu fac parte din aparatul propriu.
    5. Structura organizatorica si statul de functii ale fiecarei primarii municipale, orasenesti si comunale se aproba prin decizie a primariei, cu avizul prefecturii.
    In cadrul numarului total de posturi pe judet, rezultat din aplicarea normativului din prezenta nota, prefecturile sunt autorizate sa faca redistribuiri de posturi intre localitati in functie de conditiile concrete existente.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1345/1990

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1345 din 1990
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 55 2008
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ scăzută cu 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistăm la o experiență financiară în schimbare a vieții.
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu