Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 167 din 28 februarie 2006

pentru deschiderea unui contingent tarifar la importul in Romania in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 14/2006 privind instituirea unui contingent tarifar la importul in Romania al unor sortimente de carne de pasare originare din Uniunea Europeana

ACT EMIS DE: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 207 din 7 martie 2006



Având în vedere prevederile Acordului european instituind o asociere între România, pe de o parte, şi Comunităţile Europene şi statele membre ale acestora, pe de altă parte, semnat la Bruxelles de 1 februarie 1993, ratificat prin Legea nr. 20/1993,

în baza prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 14/2006 privind instituirea unui contingent tarifar la importul în România al unor sortimente de carne de pasăre originare din Uniunea Europeană,

în temeiul prevederilor art. 5 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 738/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Comerţului, cu modificările şi completările ulterioare,

ministrul economiei şi comerţului emite următorul ordin:

Art. 1. - (1) Se deschide un contingent tarifar de 6.000 tone la importul în România de carne de pasăre originară din Uniunea Europeană, aferent următoarelor coduri tarifare:

a)  0207.14.20..........................Jumătăţi şi sferturi

b)  0207.14.60........................Pulpe şi bucăţi de pulpe

(2)  Nivelul taxei vamale aplicate în cadrul contingentului tarifar prevăzut la alin. (1) este de 45% advalorem.

(3)   Contingentul tarifar prevăzut la alin. (1) are valabilitate până la data de 15 august 2006 inclusiv.

(4)   Se aprobă modul de administrare a contingentului tarifar prevăzut la alin. (1), conform prezentului ordin.

Art. 2. - Administrarea şi gestionarea contingentelor tarifare de import menţionate la art. 1 alin. (1) se realizează pe bază de certificate de import (contingente tarifare) eliberate de Ministerul Economiei şi Comerţului, prin Direcţia generală politici comerciale.

Art. 3. - Admiterea la import a mărfurilor originare din Uniunea Europeană în cadrul contingentului tarifar menţionat la art. 1 alin. (1) se va face numai după prezentarea la autorităţile vamale a certificatului de import (contingente tarifare) prevăzut la art. 4, precum şi a certificatului de circulaţie a mărfurilor EUR 1, eiberat de autorităţile vamale ale Uniunii Europene.

Art. 4. - (1) Pentru atribuirea unei părţi din contingentul tarifar la care se referă art. 1 alin. (1), importatorii vor completa şi vor prezenta următoarele documente:

a)   certificat de import (contingente tarifare), original şi două copii, conform formularului din anexa nr. 1;

b)   declaraţie suplimentară a importatorului, conform formularului din anexa nr. 2;

c)   copie după unul dintre următoarele documente: contract extern, comandă confirmată, factură externă, factură pro forma semnată de partenerul extern.

(2)   Certificatul de import (contingente tarifare) şi declaraţia suplimentară a operatorului economic importator vor fi completate, prin dactilografiere, de solicitanţi cu toate datele şi informaţiile înscrise în aceste documente, cu excepţia căsuţelor rezervate pentru viza autorităţii abilitate să elibereze certificatele de import (contingente tarifare), căsuţele 2 şi 8 din formular.

(3)  In căsuţa nr. 7 din formularul de certificat de import (contingente tarifare) operatorul economic solicitant va menţiona: codul tarifar al mărfii compus din 8 cifre şi denumirea acesteia conform prevederilor art. 1 alin. (1) lit. a) sau b), după caz.

(4)    Răspunderea pentru veridicitatea datelor şi informaţiilor înscrise în aceste formulare revine exclusiv operatorilor economici importatori. Dacă ulterior se constată de către autorităţile cu atribuţii de control că documentele, datele sau informaţiile prezentate de operatorul economic prin cererea de certificat de import (contingente tarifare) şi anexele la aceasta sunt false, importatorul în cauză va fi exclus de la posibilitatea de a solicita noi certificate în cadrul contingentului tarifar de import, după primirea la Ministerul Economiei şi Comerţului a comunicării în acest sens din partea autorităţii de control.

(5)   Atât certificatul de import (contingente tarifare), cât şi declaraţia suplimentară vor fi semnate de operatorul economic care solicită eliberarea certificatului de import (contingente tarifare) sau de reprezentantul delegat al acestuia.

(6)   Documentele prevăzute la alin. (1) vor fi expediate prin poştă, în plic închis, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, pe adresa Ministerului Economiei şi Comerţului - Direcţia generală politici comerciale, Bucureşti, str. Ion Câmpineanu nr. 16, sectorul 1, cod poştal 010036, cu menţiunea: „contingent tarifar import conform O.U.G. nr. 14/2006 - carne de pasăre din ţara....", începând cu prima zi lucrătoare a intrării în vigoare a prezentului ordin.

(7)  Cantitatea o dată solicitată prin cererea de certificat de import (contingente tarifare) de către un operator economic nu va depăşi cota maximă alocabilă operatorilor economici conform prevederilor art. 5 alin. (5). Ulterior, operatorul economic poate solicita cote suplimentare, cu respectarea prevederilor art. 9.

Art. 5. - (1) Cererile de certificate de import (contingente tarifare) greşit completate, incomplete sau cu ştersături nu vor fi luate în considerare la alocarea cotelor.

(2) Contingentele tarifare vor fi administrate utilizându-se una dintre metodele următoare de alocare a cotelor individuale, la nivel de operator economic, sau o combinaţie a acestor metode:

a)   metoda bazată pe ordinea în care cererile sunt primite la registratură conform prevederilor art. 4 alin. (6), respectiv conform principiului „primul venit-primul servit", şi în limita cantităţilor disponibile la data eliberării certificatelor de import (contingente tarifare) în cauză;

b)  metoda „examinării simultane" prin examinarea tuturor cererilor de certificate de import (contingente tarifare) primite la registratură, conform prevederilor art. 4 alin. (6) într-o perioadă limitată de timp, denumită în continuare perioadă de referinţă, definită la alin. (10). Alocarea cotelor individuale se va face proporţional cu cantităţile rezultate,fără a depăşi cantitatea maximă alocabilă pe un operator economic, conform prevederilor alin. (5).

(3)  Criteriile cantitative de alocare a cotelor individuale, la nivel de operator economic, pentru cererile de certificate de import (contingente tarifare) primite la registratură, conform prevederilor art. 4 alin. (6), în aceeaşi perioadă de referinţă:

a)  în cazul în care totalul cantităţilor din cererile primite la registratură conform prevederilor art. 4 alin. (6) este egal cu sau mai mic decât nivelul contingentului tarifar total alocabil, cererile vor fi aprobate în întregime, fără a se depăşi cantitatea individuală maximă alocabilă, conform prevederilor alin. (5).

Acest criteriu cantitativ se utilizează pentru metoda „primul venit-primul servit";

b)  în cazul în care totalul cantităţilor din cererile primite la registratură conform prevederilor art. 4 alin. (6) depăşeşte nivelul contingentului tarifar total alocabil, cererile vor fi aprobate pro rata, calculându-se coeficientul de reducere conform următoarelor proceduri:

-   etapa I - totalul contingentului tarifar alocabil se împarte la numărul de operatori economici calificaţi pentru obţinerea de cote individuale în cadrul perioadei de referinţă, fără a se depăşi cantitatea maximă alocabilă pe un operator economic conform prevederilor alin. (5);

etapa a II-a - în cazul în care prin cererile de certificate se solicită cantităţi mai mici decât cota individuală maximă alocabilă şi decât nivelul cotei rezultate conform etapei I, acestea se aprobă în întregime;

-   etapa a III-a - totalul cantităţilor aprobate operatorilor economici conform etapei a II-a se deduce din totalul contingentului total alocabil. Cantitatea totală astfel rezultată se împarte la suma cantităţilor solicitate rămase după aplicarea procedeului aferent etapei a II-a. Coeficientul de reducere rezultat se aplică la nivelul cotelor individuale maxime alocabile pentru a calcula nivelul cotelor ce se aprobă pentru operatorii economici aflaţi în această categorie;

- etapa a IV-a - în calcularea coeficientului de reducere, conform prevederilor art. 4 alin. (7), nu se iau în considerare cantităţile solicitate de operatorii economici peste nivelul cotelor individuale maxime alocabile şi nici cele din cererile de certificate care nu se califică pentru alocarea de cote în cadrul contingentului în cauză.Acest criteriu cantitativ se utilizează pentru metoda „examinării simultane";

c)  în cazul în care după alocarea cotelor individuale rămân cantităţi disponibile, acestea vor fi redistribuite în conformitate cu prevederile art. 9.

(4)   La eliberarea certificatelor de import (contingente tarifare) se va urmări asigurarea unui tratament nediscriminatoriu pentru operatorii economici importatori, în ceea ce priveşte condiţiile de acces la contingentele tarifare de import, până la epuizarea cantităţilor disponibile.

(5)   Cantitatea maximă alocată operatorilor economici importatori cu ocazia prezentării unei cereri de certificat de import (contingente tarifare) corect completate nu poate depăşi nivelul de 20 tone.

(6)  In cazul în care operatorii economici importatori au în derulare contracte de import cu mai mulţi parteneri externi, se pot elibera simultan mai multe certificate de import (contingente tarifare), cu condiţia ca totalul însumat al cantităţilor solicitate să nu depăşească cantitatea maximă de alocare de 20 tone.

(7)   Operatorii economici care fac dovada efectuării, în condiţii normale de derulare a contractelor de import, a minimum 95% din cota alocată anterior şi care respectă prevederile art. 6 şi 9 pot beneficia de noi cote, în limitele cantităţilor disponibile în cadrul contingentelor tarifare.

(8)   Certificatele de import (contingente tarifare) vor fi eliberate în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data înregistrării lor la Registratura Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, dar nu mai devreme de o zi, ca perioadă de referinţă, conform prevederilor alin. (10), şi vor fi valabile pentru o perioadă de cel mult 60 de zile de la data emiterii acestora, fără ca durata de valabilitate să depăşească perioada pentru care contingentul tarifar a fost stabilit.

(9)   La cererea justificată a operatorilor economici, termenele de valabilitate a certificatelor de import (contingente tarifare) pot fi prelungite o singură dată, cu cel mult 30 de zile, fără ca durata de valabilitate să depăşească termenul de 15 august 2006 inclusiv. Solicitarea pentru prelungirea termenului de valabilitate se va face numai în perioada de valabilitate a certificatului de import (contingente tarifare). In acest sens, titularul certificatului va transmite Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, prin Registratura din str. Ion Câmpineanu nr. 16, sectorul 1, Bucureşti, cod poştal 010036, o cerere scrisă, însoţită de certificatul de import (contingente tarifare) pentru care se solicită prelungirea termenului de valabilitate (exemplarele verde şi roşu) şi fotocopia de pe exemplarul roşu.

(10)   Perioada de referinţă luată în considerare pentru alocarea contingentului tarifar preferenţial de import este de o zi. Prima perioadă de referinţă va fi prima zi lucrătoare de la deschiderea contingentului tarifar de import în care s-au primit cereri de certificate de import (contingente tarifare) la registratură, în timpul orelor de serviciu, conform prevederilor art. 4 alin. (6). Următoarele perioade de referinţă se vor stabili conform aceluiaşi principiu, respectiv ziua lucrătoare în care s-au primit cereri de certificate de import (contingente tarifare) la registratură, în timpul orelor de serviciu, conform prevederilor art. 4 alin. (6).

(11)   Pe certificatul de import (contingente tarifare) eliberat pentru acest contingent, la căsuţa 7, se va menţiona în mod expres „conform O.U.G. nr. 14/2006, taxă vamală 45%".

(12)   Preluarea de la Registratura Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului a:

-  certificatelor de import (contingente tarifare) eliberate;

-   cererilor pentru certificate de import (contingente tarifare), neeliberate din cauza epuizării contingentului tarifar, deşi au fost îndeplinite condiţiile prevăzute în prezentul ordin;

-   cererilor pentru certificate de import (contingente tarifare) greşit completate, incomplete sau cu ştersături, se va face numai de către operatorul economic importator sau de reprezentantul delegat al acestuia.

(13)  Certificatele de import (contingente tarifare) care nu au fost preluate de operatorii economici într-un termen de 5 zile lucrătoare de la data eliberării acestora vor fi anulate.

Art. 6. - (1) Operatorii economici cărora li s-au eliberat certificate de import (contingente tarifare) vor trebui să facă dovada efectuării importului, transmiţând la Registratura Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data expirării valabilităţii certificatului de import (contingente tarifare), documentaţia necesară, în fotocopie lizibilă, din care să rezulte cantităţile importate, aferente certificatului respectiv: certificatul de import (contingente tarifare) vizat de biroul vamal, care va cuprinde în mod expres numărul şi data declaraţiilor vamale de import, cantitatea aferentă acestora şi soldul, după caz.

(2)   Numărul, data eliberării şi termenul de valabilitate înscrise în certificatul de import (contingente tarifare) se menţionează în mod obligatoriu de către operatorii economici în borderoul documentelor anexate declaraţiei vamale în detaliu, astfel ca declaraţiile vamale de import să conţină în mod expres aceste elemente.

(3)  In cazul în care, din diferite motive, certificatele de import (contingente tarifare) nu sunt utilizate în termenul de valabilitate, acestea vor fi restituite Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, prin registratură, în termen de 5 zile lucrătoare de la data expirării valabilităţii.

(4) Nerestituirea la timp a certificatelor de import (contingente tarifare) neutilizate conform prevederilor alin. (3) conduce automat la pierderea dreptului operatorilor economici respectivi de a beneficia ulterior, în termenul de valabilitate a contingentului, de alocarea de noi cote în conformitate cu prezentul ordin.

Art.7. - La cererea scrisă a operatorilor economici, justificată prin modificarea condiţiilor comerciale, Direcţia generală politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului poate aproba o singură dată modificarea sau, după caz, înlocuirea certificatului de import (contingente tarifare) în cadrul termenului de valabilitate a acestuia, în conformitate cu prevederile contractului extern.

Art.8.- Certificatele de import (contingente tarifare) eliberate sunt netransmisibile şi pot fi utilizate numai de titulari.

Art. 9. - (1) Cantităţile rămase neefectuate, aferente certificatelor de import (contingente tarifare) eliberate şi neutilizate (integral sau parţial) în cadrul contingentului tarifar, se adaugă la cantităţile nedistribuite şi vor fi alocate operatorilor economici care transmit cereri de certificate de import (contingente tarifare) potrivit prevederilor art. 4 alin. (6), conform metodelor şi criteriilor cantitative pertinente, stipulate la art. 5 alin. (2) şi (3), astfel încât termenul de realizare să nu depăşească perioada pentru care contingentul tarifar a fost stabilit.

(2)   Certificatele de import (contingente tarifare) pentru cantităţile rămase disponibile, menţionate la alin. (1), vor fi eliberate în condiţiile prezentului ordin.

(3)   Nu au acces la cantităţile rămase disponibile în cursul perioadei de valabilitate a contingentului operatorii economici importatori care nu se conformează prevederilor art. 4, 5, 6 şi 8.

(4)  Cantităţile rămase disponibile la sfârşitul fiecărei luni se fac cunoscute operatorilor economici în a cincea zi lucrătoare a lunii  următoare, prin afişare la avizierul Departamentului de comerţ exterior din str. Ion Câmpineanu nr. 16, sectorul 1, Bucureşti, şi prin publicare pe pagina web www.dce.gov.ro, secţiunea „Politică comercială" - „Licenţe, certificate şi contingente" - „Gradul de utilizare a contingentelor tarifare preferenţiale de import."

Art. 10. - Direcţia generală politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului va transmite Autorităţii Naţionale a Vămilor, în vederea difuzării la unităţile vamale din teritoriu şi punerii în aplicare a prevederilor art. 3, specimenele de semnătură ale persoanelor împuternicite să elibereze certificatele de import (contingente tarifare), amprenta de ştampilă, precum şi a prevederilor art. 6 alin. (2).

Art. 11. - (1) In cazul în care unul dintre exemplarele unui certificat de import (contingente tarifare) sau ambele exemplare au fost pierdute, deteriorate ori furate, Direcţia generală politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului poate elibera, la solicitarea scrisă a beneficiarului, un duplicat al certificatului de import (contingente tarifare), în care va menţiona cu majuscule: duplicat eliberat la data de ..., menţionându-se numărul şi data eliberării certificatului de import (contingente tarifare) iniţial.

(2)   Scrisoarea de solicitare va cuprinde în anexă, pe lângă noul certificat de import (contingente tarifare), care trebuie să fie identic în conţinut cu certificatul de import (contingente tarifare) iniţial, o copie a anunţului de pierdere sau deteriorare, predat spre publicare într-un ziar de largă circulaţie, precum şi chitanţa prin care se dovedeşte plata taxei de publicare a acestui anunţ sau, după caz, copia declaraţiei înregistrate la poliţie privind furtul; scrisoarea trebuie să conţină, de asemenea, şi datele privind utilizarea certificatului de import (contingente tarifare) până la data solicitării duplicatului.

(3)   Scrisoarea de solicitare trebuie să fie primită la Registratura Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului în maximum 5 zile de la producerea evenimentului, dar nu mai târziu de data expirării valabilităţii certificatului de import (contingente tarifare).

(4)   In cazul în care duplicatul certificatului de import (contingente tarifare) este pierdut, deteriorat sau furat, nu se eliberează un nou duplicat.

(5)  In cazul în care certificatul de import (contingente tarifare) declarat pierdut este găsit după obţinerea duplicatului, acesta nu se va mai utiliza şi trebuie returnat Direcţiei generale politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului.

Art. 12. - Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 13. - Prezentul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi se aplică până la data de 15 august 2006 inclusiv.

p. Ministrul economiei şi comerţului,

Eugen Ţapu Nazare

secretar de stat

ANEXA Nr. 1

MODELUL   CERTIFICATULUI   DE   IMPORT

1. Importator (numele şi adresa)

ORIGINAL

2. Nr.

3. An cota

4. Ţara de origine a mărfii

5. Exportator (numele, adresa, ţara)

CERTIFICAT DE IMPORT

(CONTINGENTE TARIFARE)

6. Mijloc de transport

7. Cod (poziţia din Tariful vamal)/denumire, descriere marfă)

U.M. cantitate netă

Valoarea conform contractului de import

8. Viza autorităţilor competente

Cantitatea - U.M.: -     

Document valabil până la     

9. Declaraţia importatorului

Declar că produsele menţionate în prezentul certificat îndeplinesc criteriile de origine pentru a beneficia de regimul preferenţial solicitat

(data, ştampila şi semnătura)

data, ştampila şi semnătura)

ANEXA Nr. 2

Cod unic de înregistrare ................................................

DECLARAŢIA   SUPLIMENTARĂ   A   IMPORTATORULUI

1.   Declar pe propria răspundere că în obiectul de activitate al societăţii comerciale pentru care solicit certificat de import este cuprins şi importul de produse agricole, în conformitate cu Clasificarea activităţilor din economia naţională - CAEN, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 656/1997, actualizată prin Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 601/2002, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 908 din 13 decembrie 2002.

2.   Mă angajez să respect prevederile Ordinului ministrului economiei şi comerţului nr. 167/2006, în baza căruia am obţinut certificatul de import.

-   Denumirea firmei.................................................................................................

-   Numele şi prenumele solicitantului, semnătura şi ştampila

..........................................................................................................................

-   Numărul de telefon...............................................................................................

-   Persoana de contact..............................................................................................


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 167/2006

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 167 din 2006
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 167/2006
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu