Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 108 din 22 ianuarie 1996

privind lansarea unei emisiuni de titluri de stat cu discont

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 17 din 24 ianuarie 1996


SmartCity3


    Ministru de stat, ministrul finantelor,
    in baza Hotararii Guvernului nr. 449/1994 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor, republicata,
    in baza prevederilor art. 7 din Legea nr. 91/1993 privind datoria publica, ale art. 21 din Legea bugetului de stat pe anul 1995 nr. 22/1995, ale Ordonantei Guvernului nr. 66/1994, republicata, si ale Conventiei nr. 20.169/1994, incheiata cu Banca Nationala a Romaniei,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba lansarea unei emisiuni de titluri de stat cu discont, numite certificate de trezorerie, seria D3 96.05.02, garantata de stat, in valoare nominala de 81.189.080.825 lei.
    Valoarea nominala lansata poate fi majorata in functie de necesitatile nete de finantare din contul general al trezoreriei statului.
    Art. 2
    Lansarea emisiunilor de titluri de stat se efectueaza prin Banca Nationala a Romaniei, care actioneaza in calitate de agent al statului, de plata, inregistrare si transfer.
    Art. 3
    Data emisiunii este joi, 1 februarie 1996, cu scadenta joi, 2 mai 1996.
    Art. 4
    Pretul titlului de stat cu discont este de 8,9787 milioane lei la 10,0 milioane lei valoare nominala, corespunzator unui randament de 45%, determinat dupa formula:

            360
    p = ------------- x 100
         y x D + 360

    in care:
    P = pretul titlului de stat cu discont;
    y = randamentul (rata profitului %);
    D = nr. de zile pana la scadenta.

    Art. 5
    Lansarea emisiunii de titluri de stat se va face prin subscriptie publica. Certificatele de trezorerie pot fi cumparate de catre societati bancare din Romania in nume propriu sau in numele clientilor lor.
    Cererile de subscriere se depun la Banca Nationala a Romaniei pana marti, 30 ianuarie 1996.
    Dupa inchiderea subscrierii, dar in aceeasi zi, participantii vor fi informati asupra acceptarii sau neacceptarii totale sau partiale a cererilor depuse.
    Art. 6
    Plata certificatelor de trezorerie subscrise se va face la data emisiunii, respectiv 1 februarie 1996, prin debitarea contului cumparatorului, deschis la Banca Nationala a Romaniei, cu suma reprezentand pretul initial (valoarea initiala) al certificatelor de trezorerie cumparate.
    Rascumpararea certificatelor de trezorerie se va face la data scadentei, respectiv 2 mai 1996, prin creditarea contului detinatorului cu suma reprezentand valoarea nominala a certificatelor de trezorerie detinute.
    Art. 7
    Certificatele de trezorerie nu se emit in forma fizica. Proprietatea asupra acestora va fi inregistrata la Banca Nationala a Romaniei, iar orice schimbare a titularului dreptului de proprietate va fi anuntata acesteia in conformitate cu procedura stabilita.
    Art. 8
    Prezenta emisiune nu beneficiaza de facilitati fiscale.
    Art. 9
    Directia generala creante si angajamente interne si externe ale statului din Ministerul Finantelor va aduce la indeplinire prevederile prezentului ordin.

                Ministru de stat,
                ministrul finantelor,
                Florin GeorgescuSmartCity5

COMENTARII la Ordinul 108/1996

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 108 din 1996
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    O zi buna Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Legea 36 1995
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM.a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID NMLS al companiei: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 62 2019
    Sunt Marie Reilly, o împrumutată împrumutată privată și legitimă. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți vreo mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară plăcută mică și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institutii financiare ?. - Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să aducă clienții lor și sunt protejați 100%. Părțile interesate ar trebui să mă contacteze pentru mai multe informații via: mariereillyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 118 2010
    povești de adormit copii.statul aruncă bani pe pază gratuită a suprafețelor mici de pădure decât să fie interesat să le cumpere.praf aruncat în ochii opiniei publice privind preocuparea statului pentru păstrarea acestei avuții naționale.
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 50 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Rectificare 99 2018
    Salutare tuturor, Aici vine o companie care acordă tot felul de pe termen scurt și pe termen lung. Dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre noi, trimiteți-ne un e-mail pentru cererea dvs. prin: kenabrighten@diplomats.com sau vizitați site-ul nostru kabusinesshome.com Mulțumesc. Publicul public.
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 108/1996
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu