Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 311 din 19 aprilie 2000

pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Elene privind cooperarea si asistenta reciproca intre administratiile lor vamale, semnat la Atena la 19 octombrie 1999

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 187 din  2 mai 2000


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Elene privind cooperarea si asistenta reciproca intre administratiile lor vamale, semnat la Atena la 19 octombrie 1999.
    Art. 2
    Directia Generala a Vamilor este autorizata sa aduca la indeplinire prevederile prezentului acord.
    Cheltuielile necesare in vederea realizarii actiunilor prevazute la art. 1 se suporta din bugetul aprobat anual Directiei Generale a Vamilor.

                  PRIM-MINISTRU
            MUGUR CONSTANTIN ISARESCU

                       Contrasemneaza:
                       Ministrul finantelor,
                       Decebal Traian Remes

                       p. Ministru de stat,
                       ministrul afacerilor externe,
                       Ion Pascu,
                       secretar de stat

                              ACORD
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Elene privind cooperarea si asistenta reciproca intre administratiile lor vamale

    Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Elene, denumite in continuare parti contractante,
    in dorinta de a consolida si de a dezvolta in continuare cooperarea dintre administratiile vamale ale celor doua tari,
    recunoscand ca infractiunile la legislatia vamala prejudiciaza interesele sociale, economice, fiscale si de alta natura ale tarilor lor,
    increzatoare in faptul ca prin consolidarea cooperarii dintre administratiile lor vamale se va contribui la actiuni mai eficiente pentru prevenirea, investigarea si anihilarea infractiunilor vamale, inclusiv a traficului ilicit de droguri si de substante psihotrope, a traficului ilicit transfrontalier de arme, explozibili si munitie, material nuclear, precum si de obiecte de valoare culturala si valori arheologice,
    considerand ca schimbul de experienta in domeniul pregatirii lucratorilor vamali este o conditie necesara pentru activitatea eficienta a administratiilor lor vamale,
    avand in vedere Conventia Natiunilor Unite impotriva traficului ilicit de droguri si substante psihotrope din 20 decembrie 1988,
    tinand seama de recomandarea Consiliului de Cooperare Vamala privind asistenta administrativa reciproca din 5 decembrie 1953,
    au convenit urmatoarele:

    TITLUL I
    Prevederi generale

    Art. 1
    Definitii
    In sensul prezentului acord:
    a) Termenul legislatie vamala inseamna toate prevederile legale si regulamentele aplicate de administratiile vamale ale celor doua parti, care reglementeaza importul, exportul si tranzitul marfurilor, precum si plasarea lor sub o procedura vamala, inclusiv masurile de prohibitie, restrictie si control.
    b) Termenul administratie vamala inseamna: in Romania, Directia Generala a Vamilor din cadrul Ministerului Finantelor si in Republica Elena, Directia Generala a Vamilor si Accizelor din cadrul Ministerului Finantelor.
    c) Termenul infractiune vamala inseamna orice incalcare sau orice incercare de incalcare a legislatiei vamale.
    d) Termenul persoana inseamna orice persoana fizica sau juridica.
    e) Termenul date personale inseamna toate informatiile referitoare la un individ identificat sau identificabil.
    f) Termenul livrare controlata inseamna tehnica de a permite transporturilor ilicite sau suspecte de stupefiante, substante psihotrope si substante chimice controlate ori de substante substituite acestora sa iasa, sa treaca prin sau sa intre in teritoriul uneia sau al mai multor tari, cu stiinta si sub supravegherea autoritatilor lor competente, in vederea identificarii persoanelor implicate in comiterea infractiunilor.
    g) Termenul administratie solicitanta inseamna administratia vamala care solicita asistenta.
    h) Termenul administratie solicitata inseamna administratia vamala careia i se solicita asistenta.
    Art. 2
    Domeniul de aplicare a acordului
    1. Prin prezentul acord partile contractante stabilesc cadrul cooperarii si asistentei reciproce intre administratiile lor vamale.
    2. Cooperarea si asistenta reciproca intre cele doua parti contractante se acorda in conformitate cu prevederile legislatiilor lor nationale, in limitele competentei si ale resurselor disponibile.

    TITLUL II
    Asistenta reciproca

    Art. 3
    Domeniul de aplicare
    Administratiile vamale ale partilor contractante isi vor acorda asistenta reciproca in limitele competentelor ce le revin, in termenii prezentului acord, pentru prevenirea, investigarea si combaterea infractiunilor vamale.
    Art. 4
    Cai de comunicare
    1. Asistenta reciproca se acorda prin comunicarea directa intre persoanele oficiale desemnate de conducatorii administratiilor vamale respective ale partilor contractante.
    2. In cazul in care administratia vamala a partii contractante careia ii este adresata cererea nu are competenta de a raspunde solicitarii, aceasta va transmite cererea autoritatii competente.
    3. Corespondenta ce se va efectua in cadrul prezentului acord va fi purtata in limbile oficiale ale partilor contractante, cu traducerea acesteia in limba engleza sau franceza.
    Art. 5
    Forma si continutul cererilor de asistenta
    1. Cererile conforme cu prezentul acord vor fi inaintate in scris. Documentele necesare pentru indeplinirea cererilor le vor insoti. Exceptie fac situatiile urgente, cand pot fi acceptate cereri verbale care vor fi confirmate in scris cat mai curand posibil.
    2. Cererile vor cuprinde urmatoarele informatii:
    a) autoritatea care transmite cererea;
    b) obiectul si motivul cererii;
    c) numele si adresele persoanelor care fac obiectul investigatiilor, daca sunt cunoscute;
    d) o descriere sumara a cazului investigat si dispozitiile legale aplicabile.
    Art. 6
    Asistenta la cerere
    1. La cerere, administratiile vamale ale partilor contractante se vor informa daca marfurile exportate de pe teritoriul statului uneia printre partile contractante au fost importate in mod legal in teritoriul statului celeilalte parti contractante. Aceasta informatie va contine procedurile vamale folosite la vamuirea marfurilor.
    2. La cerere, administratia solicitata va furniza, in masura posibilitatilor sale legale, informatii privind:
    a) mijloacele de transport suspectate de administratia solicitanta de a fi fost folosite in comiterea unor infractiuni vamale pe teritoriul statului in care se afla administratia solicitanta;
    b) marfurile cunoscute sau suspectate de administratia solicitanta de a fi obiectul unor infractiuni vamale;
    c) persoanele cunoscute sau banuite de administratia solicitanta de a fi implicate in infractiuni vamale;
    d) locurile unde sunt depozitate marfurile si unde se suspecteaza comiterea unor activitati ilegale.
    3. Administratia solicitata a unei parti contractante va furniza, la cerere, toate informatiile disponibile referitoare la activitatile care ar putea avea drept rezultat infractiuni vamale pe teritoriul statului celeilalte parti.
    4. Administratiile vamale ale partilor contractante isi vor furniza, la cerere, informatiile necesare referitoare la transportul si expedierea marfurilor, cum ar fi: documente administrative, de transport ori comerciale sau orice alta informatie privind valoarea, originea si destinatia acestor marfuri.
    5. La cererea uneia dintre partile contractante, cealalta parte contractanta, in conformitate cu legislatia in vigoare pe teritoriul sau, va notifica sau se va ingriji ca autoritatile competente sa notifice actiunile intreprinse sau deciziile adoptate de partea contractanta solicitanta, care sunt relevante pentru orice subiect care intra in domeniul de aplicare a prezentului acord, in legatura cu persoanele rezidente pe teritoriul tarii sale.
    6. La cerere si in cadrul competentelor si posibilitatilor sale administratia vamala a oricareia dintre partile contractante exercita supraveghere speciala, pentru o anumita perioada, asupra circulatiei marfurilor cunoscute sau suspectate de a constitui obiectul infractiunilor vamale, inclusiv asupra circulatiei persoanelor si a mijloacelor de transport implicate.
    Art. 7
    Solutionarea cererilor
    1. Administratia solicitata va intreprinde toate eforturile necesare pentru a raspunde cererii. Informatiile furnizate vor fi transmise si prin mijloace electronice.
    2. Cererile de asistenta inaintate conform acestui articol vor fi indeplinite in conformitate cu legislatia interna a statului in care se afla administratia solicitata. In cazul in care solutionarea unei cereri nu este posibila, administratia solicitata va informa administratia solicitanta despre acest lucru.
    3. Administratia solicitata poate, la cererea administratiei solicitante, sa procedeze la efectuarea investigatiilor necesare, inclusiv la examinarea persoanelor suspectate de a fi comis infractiuni vamale.
    4. Administratia solicitata poate, ca urmare a unei cereri inaintate de administratia solicitanta, sa procedeze la verificari, controale si investigatii pentru a descoperi fapte referitoare la cazuri care intra in domeniul de aplicare a acestui acord si in competenta administratiei vamale solicitate.
    5. O cerere a uneia dintre parti de a urma o anumita procedura va fi indeplinita in masura in care acest lucru este posibil, in conformitate cu legislatia partii careia i-a fost adresata cererea si cu paragraful 2.
    6. In cazurile in care partea solicitanta inainteaza o cerere de asistenta pe care ea insasi nu ar putea sa o indeplineasca, decizia referitoare la executarea acesteia ramane la discretia partii solicitate.
    Art. 8
    Asistenta spontana
    1. Administratiile vamale ale celor doua parti contractante isi acorda asistenta reciproca, fara o cerere prealabila, cand considera ca acest lucru este necesar pentru aplicarea corecta a legislatiei vamale, atunci cand detin informatii privind:
    a) operatiuni ilegale;
    b) mijloace sau metode noi, folosite in savarsirea acestor operatiuni;
    c) bunuri cunoscute ca fac obiectul infractiunilor vamale;
    d) persoane despre care exista motive rezonabile sa se creada ca sunt implicate in infractiuni vamale;
    e) mijloace de transport cunoscute sau suspectate de a fi fost folosite in comiterea infractiunilor vamale.
    2. Asistenta spontana mentionata mai sus va fi acordata de cele doua administratii vamale mai ales in cazurile care ar putea implica daune substantiale la adresa economiei, sanatatii publice, sigurantei publice sau oricarui alt interes vital al celeilalte parti contractante, cum ar fi traficul ilicit cu arme, explozibili si munitie, cu material nuclear, stupefiante si substante psihotrope, cu valori arheologice, lucrari de arta sau cu alte opere culturale de valoare.
    Art. 9
    Livrari controlate
    1. In conformitate cu legislatiile nationale ale statelor lor, administratiile vamale ale partilor contractante pot cadea de acord sa aplice metoda livrarilor controlate in scopul detectarii persoanelor implicate in traficul ilicit.
    2. Livrarile controlate pot avea loc fie cu lasarea marfii intacte, fie cu confiscarea marfii intr-o etapa intermediara sau cu indepartarea ei ori cu inlocuirea marfii in intregime sau partial.
    3. Administratiile vamale ale partilor contractante stabilesc forma si mijloacele aplicarii metodei de livrare controlata in fiecare caz, precum si aranjamentele financiare.
    4. Rezultatele livrarii controlate sunt notificate reciproc cat mai curand posibil.
    Art. 10
    Confidentialitatea
    1. Informatiile, documentele si alte date primite in cadrul acordarii de asistenta reciproca pot fi folosite de administratia solicitanta numai pentru scopurile definite in prezentul acord si numai de catre autoritatile competente, inclusiv in proceduri judiciare sau administrative.
    Aceste informatii, documente si celelalte date pot fi folosite de administratia solicitanta in alte scopuri sau de catre alte autoritati numai cu consimtamantul prealabil, in scris, in acest sens al partii contractante solicitate.
    2. La cererea administratiei solicitate informatiile, documentele si alte date furnizate in conformitate cu prezentul acord vor fi tratate drept confidentiale de catre administratia solicitanta.
    3. Informatiilor, documentelor si celorlalte date furnizate in baza acestui acord li se va acorda in tara primitoare acelasi grad de confidentialitate oficiala pe care tara respectiva o aplica informatiilor, documentelor si celorlalte date obtinute pe teritoriul sau.
    4. In cazul in care exista un schimb de date personale in cadrul acestui acord, partile contractante le vor asigura aceeasi protectie ca si cea aplicata de partea care le furnizeaza, in conformitate cu legislatia in vigoare pe teritoriul statului acelei parti contractante.
    Art. 11
    Dosare si documente
    1. Originalele dosarelor, documentelor si ale altor materiale vor fi solicitate numai in cazurile in care copiile certificate de pe acestea sunt insuficiente. La cerere expresa, copii de pe aceste dosare, documente si alte materiale vor fi certificate in mod corespunzator.
    2. Dosarele, documentele si alte informatii transmise vor fi inapoiate cat mai curand posibil; drepturile partii contractante solicitate sau ale unor terte parti mentionate in acestea nu vor fi afectate.
    Art. 12
    Experti si martori
    1. Administratia vamala a unei parti contractante poate sa isi autorizeze angajatii, la cererea administratiei vamale a celeilalte parti contractante, sa compara ca martori in proceduri judiciare sau administrative, legate de domeniul de aplicare a prezentului acord, pe teritoriul statului celeilalte parti contractante.
    2. Cu acordul administratiei solicitate angajatii administratiei solicitante pot avea consultari cu angajatii din teritoriu ai acesteia din urma in legatura cu investigatii sau cu rapoarte referitoare la infractiuni vamale care prezinta interes pentru administratia solicitanta si pot examina datele relevante.
    Art. 13
    Exceptii de la obligativitatea de a acorda asistenta
    In cazurile in care administratia solicitata considera ca raspunsul la solicitare ar putea prejudicia suveranitatea, securitatea, ordinea publica sau alte aspecte esentiale ale intereselor sale nationale, aceasta poate refuza sa acorde asistenta sau sa conditioneze solutionarea acestei solicitari de indeplinirea anumitor conditii. In cazul in care asistenta este refuzata, motivul refuzului va fi transmis, in scris si fara intarziere, administratiei solicitante.
    Art. 14
    Cheltuieli cu asistenta
    Partile contractante renunta la orice pretentii de rambursare a cheltuielilor ocazionate de punerea in aplicare a prezentului acord, exceptand cheltuielile pentru martori si onorariile pentru experti, care vor fi acoperite de administratia solicitanta.

    TITLUL III
    Cooperarea vamala

    Art. 15
    Domeniul cooperarii
    1. Administratiile vamale ale celor doua parti contractante isi vor dezvolta cooperarea in domeniul vamal in cel mai inalt grad posibil. Partile contractante vor cauta sa coopereze in special in urmatoarele domenii:
    a) crearea si mentinerea canalelor de comunicatie intre administratiile lor vamale, in probleme de interes reciproc;
    b) facilitarea unei coordonari efective intre administratiile lor vamale;
    c) orice alte probleme administrative referitoare la prezentul acord, care pot necesita, cand va fi cazul, actiuni comune.
    2. In cadrul acestui acord cooperarea vamala va include toate problemele legate de aplicarea legislatiei vamale.
    Art. 16
    Cooperarea in domeniul procedurilor vamale
    Partile contractante vor face schimb de informatii si experienta cu privire la masurile de perfectionare a tehnicilor si procedurilor vamale, precum si a sistemelor computerizate, in conformitate cu prevederile acestui acord.
    Art. 7
    Cooperarea in pregatirea personalului
    1. Administratiile vamale isi vor acorda orice fel de asistenta in domeniul pregatirii profesionale a personalului administratiilor lor vamale.
    2. In acest scop fiecare parte contractanta, in limitele competentelor sale, va accepta includerea in programele proprii de pregatire profesionala sau in seminarele organizate pentru lucratorii sai vamali, a unor reprezentanti oficiali ai administratiei vamale a celeilalte parti contractante, pentru ridicarea nivelului lor profesional prin pregatire teoretica si practica.
    3. Partile contractante vor face schimb de informatii si experienta cu privire la metode si mijloace noi de prevenire, investigare si combatere a infractiunilor vamale, precum si a traficului ilicit de stupefiante si substante psihotrope si isi vor acorda reciproc orice alt fel de asistenta tehnica, prin schimb de cunostinte profesionale, stiintifice si tehnice referitoare la reglementarile si la procedurile vamale.

    TITLUL IV
    Prevederi finale

    Art. 18
    Aplicarea acordului
    1. Autoritatile competente in aplicarea acestui acord sunt, in Romania, Directia Generala a Vamilor din cadrul Ministerului Finantelor si in Republica Elena, Directia Generala a Vamilor si Accizelor din cadrul Ministerului Finantelor, care pot comunica direct in vederea solutionarii problemelor care apar in cadrul acestui acord si care, dupa consultari, vor emite directive administrative pentru punerea in practica a acestui acord si se vor stradui, prin buna intelegere, sa rezolve problemele sau nelamuririle aparute din interpretarea sa ori in cursul aplicarii sale.
    2. De asemenea, ele pot proceda, prin aranjamente speciale, la un schimb de functionari vamali, in calitate de persoane de contact, in scopul cooperarii operative si al coordonarii actiunilor comune in aplicarea acestui acord.
    Art. 19
    Intrarea in vigoare
    1. Prezentul acord va intra in vigoare in prima zi a lunii urmatoare datei la care partile contractante si-au notificat reciproc, pe cale diplomatica, indeplinirea procedurilor interne in vederea intrarii sale in vigoare.
    2. Partile sunt de acord ca reprezentantii administratiilor lor vamale sa se intalneasca o data pe an pentru a discuta probleme privind aplicarea acestui acord, daca nu stabilesc in scris ca o astfel de intalnire nu este necesara.
    3. Prezentul acord se incheie pe o perioada de 5 ani si se va prelungi pe noi perioade de cate 5 ani daca nici una dintre partile contractante nu il denunta.
    4. Prezentul acord poate fi denuntat printr-o notificare scrisa transmisa pe cale diplomatica, caz in care acesta isi va inceta valabilitatea in termen de 6 luni de la primirea respectivei notificari.
    Incheiat la Atena la 19 octombrie 1999, in cate doua exemplare originale in limbile romana, greaca si engleza, fiecare text avand aceeasi valabilitate. In caz de divergenta de interpretare va prevala textul in limba engleza.

                      Pentru Guvernul Romaniei,
                      Nini Sapunaru,
                      directorul general al
                      Directiei Generale a Vamilor

                      Pentru Guvernul Republicii Elene,
                      Harilaos Alamanos,
                      secretar general
                      in Ministerul Finantelor



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 311/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 311 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 311/2000
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu